Vielsesring smukke vielsesringe

Valg af den perfekte vielsesring

Jeres vielsesring er symbolet på jeres evige kærlighed. Vielsesringen bæres hver dag, resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt, at I sammen finder den helt perfekte vielsesring.

?VIDEO: Valg af vielsesringe

Vielsesringe

Efter jeres bryllup, vil I selvfølgelig have en masse fantastiske minder om jeres perfekte dag, men netop jeres vielsesring, vil efterfølgende være det stærkeste og mest synlige minde på, hvad I har lovet hinanden. vielsesringen vil være det synlige bevis, som hverdag vil minde jer om jeres store kærlighed. Der er nærmest uanede muligheder, når det kommer til design af vielsesringe. Derfor er det også en rigtig god ide, at få undersøgt mulighederne i god tid. Èn af de første ting man skal have med i sine overvejelser er, at den ring I vælger, skal være én, som I begge har lyst til at bære resten af jeres liv. Skal ringen være simple, stilren, klassisk, eller mere personlig med masser af sten og detaljer – måske har I endda lyst til at lave dem selv?

?ARTIKEL: Alternative vielsesringe

Vielsesring i alverdens materialer

Mange vælger en helt klassisk, rund ring i hvidguld eller guld og evt. med en sten i brudens ring.  Andre vælger f.eks. at deltage i enten design eller selve tilblivelsen af vielsesringen. Du har også mulighed for selv at designe jeres vielsesringe. Det er ikke kun design af vielsesring, man skal overveje. Der er også masser af muligheder, hvis man ønsker en tekst i sine vielsesringe. En traditionel tekst, som nok aldrig går af mode, er navnet på din kommende ægtemand eller hustru samt jeres bryllupsdato. Andre brudepar vælger en mere personlig tekst i deres vielsesring, f.eks. titlen fra jeres ynglings sang eller måske blot en linje, som siger noget om jeres ønsker for jeres vidunderlige liv sammen.

?ARTIKEL: Ideer til indgravering i vielsesringe

Overvejelser inden køb af vielsesringe:

? Hvor stor/bred må din vielsesring være

? Skal vielsesringen være rund

? Hvilket materiale og karat

? Skal den være ensfarvet

? Skal den have mønster

? Skal der være sten i

? Hvilken skrifttype

? Hvad skal der stå i jeres vielsesring

?ARTIKEL: Spar penge på jeres vielsesringe

Få meget mere inspiration og gode ideer til design af jeres vielsesringe i vores programmer om vielsesringe, eller direkte hos vores forhandlere. Endelig skal I huske at være ude i god tid. Dette er den ring i skal bære resten af jeres liv og den skal dels være helt perfekt og helst være klar inden vielsen.

Se indslaget om valg af den perfekte vielsesring

Læg en kommentar