Alternative brudebuketter

brudebuketter - Bryllupskanalen

Der findes ingen regler for udformning, størrelse eller farver i en brudebuket. Og antallet af forskellige brudebuketter, er nærmest større end antallet af blomsterdekoratører. Alligevel findes der et alternativ til traditionelle brudebuketter. Bryllupskanalen har set nærmere på, et par af de nye trends indenfor alternative og anderledes brudebuketter.

Unikke brudebuketter – Lad bryllupsgæsterne medbringe blomsterne

Bed bryllupsgæsterne medbringe en eller flere blomster ved kirken. Hér kan blomsterne hurtig bindes til en rigtig fin og meget personlig brudebuket. Denne metode kan skabe et væld af forskellige brudebuketter. Ønsker man som brud at have indflydelse på farverne, i sine brudebuketter eller brudepigebuketter, kan man med fordel sende farveprøver, eller angive at de medbragte blomster skal være i f.eks. lyserøde nuancer. Er der ingen af bryllupsgæsterne, man tør overlade selve blomsterbindingen, kan man betale sig fra det. Forhør dig hos den lokale blomsterdekoratør, de vil helt sikkert gerne påtage sig den spændende opgave med binding af alternative brudebuketter.

Kunstige brudebuketter holder længere

Kunstige blomster har fået en renæssance og heldigvis har kvaliteten af de kunstige blomster også fået nyt liv! Flere og flere blomsterdekoratører har specialiseret sig i at lave dekorationer og brudebuketter af silkeblomster. Da brudebuketter af silkeblomster kan laves i god tid, er prisen ikke nødvendigvis højere end for brudebuketter af almindelige blomster – visse steder kan brudebuketter af silkeblomster endda ende med at blive billigere. Samtidig har man den åbenlyse fordel at brudebuketter af silkeblomster, hverken sviner brudekjolen eller hænger med hovedet sidst på eftermiddagen, selv om der skulle være høj sol og 34 grader på bryllupsdagen. Brudebuketter af silkeblomster har også den fordel at stænglerne som regel har en kerne af metal eller ståltråd – derfor knækker de lange fine blomster ikke, hverken før under eller efter fotografering af bryllupsbilleder. Efter brylluppet har man en brudebuket i lige så fin stand som ved sit bryllup. Hvorfor man skulle vælge et få produceret sin brudebuket af kunstige blomster, vil være hvis man f.eks. vælger en vielse i udlandet og gerne vil have styr på sin buket hjemmefra.

Hvordan bliver brudebuketten

Hvordan valgte du din brudebuket. Blev den traditionel eller anderledes, hvilke overvejelser havde du, inden du købte. Har du billeder af brudebuketter, gode historier eller flere ideer til smukke, unikke og alternative brudebuketter, så hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail på [email protected]

Læg en kommentar