Bryllup i Las Vegas

De kendte har været der. Frank Sinatra, Elvis Presley har gjort det. Og siden gjorde Demi Moore, Bruce Willis og danske Søren Rasted og Aqua Lene det også. Vielser i Las Veges er stadig populære. Hold jeres bryllup i spillebyen, der hvert år har over 100.000 bryllupper. Få inspiration til hvordan du selv planlægger det ultimative Las Vegas bryllup. “What happens in Vegas stays in Vegas” gælder ikke for det ultimative Las Vegas bryllup – Et Las Vegas bryllup bliver husket!

Las vegas bryllup

Fabulous Las Vegas er spillebyen midt i ørkenen i Nevada, USA. Byen er fuld af stemning og spilleglade turister fra hele verden. Men Las Vegas kan også bruges i forbindelse med bryllup, men vid dig sikker på at I ikke bliver det eneste brudepar –  Las Vegas er nemlig fyldt med lykkelige brudepar – hele døgnet rundt!

The strip

The strip er hjertet i Las Vegas – Stedet hvor det hele foregår. Her findes der luksuriøse hoteller, eksklusive restauranter og et overvæld af shoppingmuligheder!  Skal du giftes i Las Vegas er det oplagt at vælge et Bryllupskapel, som det hedder, enten i et af The Strips mange smukke hoteller eller i et af de mindre Wedding chapels i udkanten af The Strip. Langt de fleste hoteller tilbyder bryllups ceremonier, i deres dertil indrettede lokaler. Der findes lokaler til bryllup, med plads til alt mellem 2 til selskaber op til flere hundrede bryllupsgæster. Og det er ikke kun indendøres man kan blive gifte og holde bryllup – Hvad med et eksklusivt havebryllup i hotellets tilhørende park og bryllupsmiddag ved poolen eller på toppen af Eiffeltårnet – What ever you wish – Las Vegas got it!

Pay and play

I las vegas betaler man for det man bestiller, men husk at drikke penge (tips) ikke er inkluderet! I Danmark er drikke penge inkluderet i prisen, derfor kan det føles grænseoverskridende at skulle “tippe” præsten, for at have forestået vielsen. Men hvis man er forberedt på at skulle betale “ekstra”  eller drikke penge til Limousine, præst, bryllupsbilleder, blomsterdekorationer, servering og alt hvad der ellers hører sig til et bryllup, så har man mulighed for at holde sit drømmebryllup i Las Vegas! Stort set alle Las Vegas hoteller og wedding Chapels i Las Vegas tilbyder bryllupspakker, så jeres drømme bryllup er klar, når I er det!

Bryllup online

Tager brudeparret til Las Vegas uden familien, kan de sagtens deltage ved ceremonien – men det bliver online! Langt de fleste Wedding Chapels i Las Vegas tilbyder online broadcast af bryllup på internettet. I Las Vegas gælder de samme regler, som i Danmark – der skal være mindst 2 vidner. Har brudeparret ikke medbragt 2 vidner til deres bryllup, stiller Capellet gerne vidner tilrådighed, dog mod en mindre mer´pris. Resten af budeparrets familie og venner kan følge det vidunderlige bryllup live på internettet – og som om det ikke er nok, så kan bryllupsgæsterne eller “seerne” sende både hilsner, blomster, chokolade og andre gaver til brudeparret!  Hvis man planlægger bryllup i Las Vegas og gerne vil have familie og venner til at følge med online, skal man overveje hvornår man booker sit bryllup. I fht. til den 9 timers tidsforskel, kan det være praktisk at blive gift kl. 13.oo (lokal Las Vegas tid), Så kan familie og øvrige bryllupsgæster følge med hjemme i Danmark kl. 22.00. Et typisk Las Vegas bryllup tager 8 – 13 minutter.

Tag bryllupsgæsterne med til Las Vegas

Man behøver ikke at være millionær for at have bryllupsgæster ved sit Las Vegas bryllup. Hvis brudeparret i god tid planlægger et Las Vegas bryllup, får den nærmeste familie og venner mulighed for at følge med til det fantastiske bryllup. Er man lidt fræk, kan man frabede sig bryllupsgaver til fordel for gæsternes deltagelse ved brylluppet. Som brudepar kan man dog ikke tillade sig at forventet at familie og venner, betaler og rejser til den anden side af jorden, for at deltage ved et bryllup, da der både kan være helbredsmæssige og økonomiskeårsager til at bryllupsgæster må takke nej, til at deltage i Las Vegas.

Drive in bryllup

Las Vegas byder på meget mere end et velorganiseret bryllup. Er du på gennemrejse eller ønsker du et hurtigt, uformelt og samtidig uforglemmeligt bryllup, så er et Drive in Las Vegas bryllup helt sikkert noget for dig – og man behøver ikke en gang at bestille tid! Kender og værdsætter du rutinen fra Mc-drive, vil du blive positivt overrasket over effektiviteten ved et drive in bryllup i Las Vegas. Lej jeres egen bil eller en Limousine og så er I klar til bryllup – brudeparret behøver ikke engang at stige ud af bilen!

Styr på papirerne før og efter

Det er vigtig at have styr på papirene hjemmefra. Mange europærer tror fejlagtigt at man kan komme ind fra gaden og blive viet i Las Vegas, men den går ikke. Tager du til Las Vegas for at blive gift, er det vigtigt at have styr på papirerne hjemmefra. Tag kontakt til din bopælskommune minimum 2 mdr. før dit bryllup og udfylde en vielsesatest. Denne vielsesattest medbringes til vielsen i Las Vegas. Attesten fortæller at både brude og brudgom har lov til at indgå ægteskab. Før brylluppet i Las Vegas udfyldes en blanket, som skal underskrives af minimum 2 vidner. Blanketten før vielsen bekræfter at vielsen finder sted uden tvang, at man ikke i forvejen er gift og at  man er myndig, eller har tilladelse til at indgå ægteskab. Efter vielsen modtager man papirer på at vielsen har fundet sted efter gældende regler. Inden afrejse fra Las Vegas, skal brudeparret besøge det lokale kommunekontor, hvor der udstedes et officielt dokument på baggrund af tilladelse fra brudeparrets hjemkommune samt  Wedding Chapel. Dette officielle dokument skal efter hjemkomst og senest 2 måneder efter vielsen godkendes i brudeparrets bopælskommune. Efterfølgende er brudeparret erklæret rette ægtefolk efter dansk lovgivning. Det er ikke så kompliceret som det lyder. Sørg blot for at have god til på kommunekontoret i Las Vegas, da der må påregnes vente tid!

Vejret i Las vegas

Vejret i Las Vegas byder på sommer, sol og masser af varme! Men pas på august, for her ekstremt varmt. Et bryllup i september eller oktober byder på 25-30 grader og fuld sol, hvorimod august kan byde på 35-39 grader og fuld sol = Jeg vil have tøjet af og hoppe i poolen.

Hér kan du følge vejrudsigten for Las Vegas

En rejseoplevelse for livet

Las Vegas byder på langt mere end overdådige hoteller, musicals, casino, neonlys, halv nøgne damer, stripclubs og gratis drinks! Begiver man sig til Las Vegas, er det oplagt at besøge Red Rock, Grand Canyon eller Hoover Dam. Har man lejet en bil kan man sagtens kører til seværdighederne selv. Ellers kan turen også gøres med helikopter eller med én af turistbusserne, som dagligt afgår fra The Strip.

Hotellerne i Las vegas

Der findes en masse ekslusive hoteller i Las vegas. Hvor hotellerne Paris, Mirage og Cessers Palace er klart de flotteste. Hvis pengepungen er til det findes der selvfølgelig også de mest fantastiske suiter på disse hoteller, en burdesuite på Cessers Palace er en fantastisk oplevelse, eneste minus er at denne suite koster 20.000 kr. Men får pengene får du til gengæld al den luksus du kan forestille dig på 360 kvm. fordelt på 2 etager. Mindre kan vel også gøre det, faktisk er hotellerne i Las Vegas til at betale, de starter typisk på 300 kr. pr. overnatning, for et standard værelse uden morgenmad.

Traditionelt bryllup eller et ægte Las Vegas-style

Hvad enten man er til det helt romantisk, traditionelle bryllup eller man er til det mere ultrerede Las Vegas bryllup, så kan man planlægge det bryllup, som passer nøjagtig til sit temperament. Hvad med at blive viet af Elvis, Kongen selv til Tonerne fra Love me Tender, love me true….  – eller er du mere til Tom Jones kan “why why Delia” eller “She´s a lady”, kan dette sagtens lade sig gøre!

Her kan du chatte direkte med wedding planners hos Las vegas Wedding Normalt vil der være kontakt og svar på alle spørgsmål inden for ca 3 minutter, men vær opmærksom på tidsforskellen på 9 timer.

Holder du bryllup i Las Vegas

Drømmer du om at blive gift i las Vegas, planlægger du Las Vegas Bryllup eller er du blevet gift i Las Vegas. Send os en mail på Ja@bryllupskanalen.tv hvor du fortæller om jeres bryllupsplaner, udfordringer og oplevelser. Vedhæft gerne billeder. Bryllupskanalen forbeholder sig retten til at offenliggøre alle historier og billeder, der kunne have interesse for landets øvrige brudepar.

4 kommentarer til “Bryllup i Las Vegas”

 1. Jeg har en veninde der blev gift i Las Vegas ! Det var bare SÅ FEDT og vi så det hele online! Vi havde også valgt et bryllup i Las Vegas, hvis hun ikke allrede havde gjort det… Jeg er sikker på vi finder på noget andet godt. Lige nu er jeg bare inde for at snuse 🙂
  Kh Louise

 2. Vi er lige kommet hjem fra en utrolig dejlig tur til Vegas, hvor vi også blev gift, det var vores femte tur til Vegas og vi elsker bare den by, så hvorfor ikke også tage et ægte vegas bryllup 🙂
  Jeg synes jeg vil beskrive en lille smule om hvordan vi gjorde.
  Vi havde lejet en bil, og den sidste dag vi havde den kørte vi rundt til de forskellige wedding chappels, vi havde tjekket på nettet for at se hvilke var de bedste, så ud fra det kørte vi ellers rundt og fik nogle tilbud, Der er meget forskellige priser på sammen vare, vi fik det for 250 $ inkl. Limo og foto, og lige netop foto var vigtigt for mig, da de fleste steder ikke ville give det på en cd, men man kunne vælge hvilke man ville havde printet, og derefter købe en cd med dem på, og deres pris var alt for høj. i prisen var ikke præsten så ham i vores tilfælde hende betaler man efter, typisk mellem 50 og 100 $ vores limo var der heller ikke betalt drikkepenge til, samt fotograf også lige skulle havde en skilling, så husk godt med drikkepenge inden i tager afsted.
  Da vi havde fundet vores wedding chappel, kørte vi til :
  Marriage License Bureau
  201 E Clark Ave.
  Las Vegas, NV 89155
  http://www.clarkcountynv.gov/depts/clerk/Pages/ContactUs.aspx#Marriage License Bureau

  Det eneste man skal medbringe er pas, så der er ikke brug for nogle papir her fra Danmark. Dem havde vi også taget med men de skulle ikke bruge dem.
  Kan anbefale man udfylder formuleren på nettet i stedet for så skal man ikke stå der og udfylde alle oplysninger https://aivitals.co.clark.nv.us/webinquiryinternet/
  husk det koster 60 $ plus 5 $ i kort gebyr.
  Herefter får man sine papir, og HUSK at medbringe dem alle til stedet i skal giftes, tror vores limo driver
  sagde det 3 gange til os.
  og selv om det er Vegas så aftal tid i god tid, vi fik meget ros over vi havde planlagt det hele, og ikke bare kom
  direkte ind fra gaden.
  Men da alt var på plads gik vores bryllups dag helt fantastisk, hvis man ikke er til store fester og alt det halløj.
  Så kan et Vegas bryllup kun anbefales.

  Håber i kan bruge vores råd til noget…

Skriv en kommentar