Vind et drømmebryllup

Kilde: Ritzau

Gratis bryllup

Står man og mangler penge til sit drømmebryllup, så er det nu der skal tunes ind på Skala Fm. I denne uge går startskudet til konkurrencen om et vaske ægte drømmebryllup! Skala Fm er Syddanmarks Hit Radio – og i denne tid, især for de giftelystne!

Skala FM udlodder drømmebryllup

Bryllupsfest for venner og familie på eventyrslot, brudekjole fra superdesigneren Tina Bihl og så ellers af sted på bryllupsrejse til Mauritius i det indiske ocean. Det må vist være opskriften på et drømmebryllup – der vel at mærke forbliver en drøm, fordi kun de allerfærreste har råd til at få ønskedrømme og økonomi til at gå op i en højere enhed.

? Se vinderne af et drømme bryllup

Men for skala.fm’s lyttere kan drømmen blive til virkelighed. Den syddanske radio sætter nemlig drømmebrylluppet på højkant i en konkurrence for stationens lyttere, der foruden bryllupsfesten på Hindsgavl Slot, designerkjolen fra Tina Bihl og turen til Mauritius med Profil Rejser også bliver udstyret med vielsesringe, brudebuket, festtøj til gommen og limousine til hjemturen fra kirken, uden at de heldige vindere på noget tidspunkt skal have deres egne penge i spil.

Vi er utrolige stolte over, at vi kan gennemføre en konkurrence i den størrelsesorden. Det kan også kun lade sig gøre, fordi en hel stribe sponsorer har været villige til at medvirke med endog meget gavmilde tilskud. Og forklaringen på den velvilje er naturligvis, at sponsorerne ved, hvor stort et publikum, vi rammer, forklarer Peter Gram, der er direktør for skala.fm, som med godt 250.000 lyttere i Syddanmark er landets største kommercielle radio uden for de landsdækkende stationers rækker.

Bryllupskonkurrencen startede i denne uges udgave af skala.fm’s populære morgenshow, Morgenministeriet, hvor de tre morgenfriske “ministre”, Brian Ebbensen, Trine Jepsen og Kenneth Jonassen alle hverdage fra klokken fem til lidt over ni sørger for at give syddanskerne en festlig start på dagen.

Og vi har allerede besluttet, hvornår brylluppet skal stå. Det bliver nemlig den 23. oktober i år. Så man skal altså kun melde sig til konkurrencen, hvis man virkelig er helt sikker på, at man har fundet den eneste ene og virkelig er klar til at blive gift, om godt ni måneder, smiler programchef Brian Ebbesen.

Bryllupskonkurrencen kører på skala.fm frem til den 12. februar. Den heldige vinder bliver offentliggjort den 26. februar.

4 kommentarer til “Vind et drømmebryllup”

 1. Hej. Jeg ønsker mig helt vild et bryllup. Men vi har ikke råd lige nu. Min kærste s dreng 6 år siger gang på gang, skal i ikke snart giftes. Far siger jeg har ondt i knæet. Kasper 6 år siger: jeg tror ikke du tør kysse claudia, over for så mange mensker. og siger at det er ikke flovt. Nu er vi en lille familie. Har også lillesøster på 1 år. Så er helt klar på at gifte mig med denne dejlige mand..

  Svar
 2. Kære bryllupsarrangører.
  Min niece Monica og hendes udkårne, Jannik ønsker sig netop et sådant bryllup, som det I vil arrangere – måske for dem, hvem ved. Monica og Jannik har et dejligt hus og 2 små piger. Det hele gik lidt stærkt, fordi de er så smaskforelskede i hinanden og der er jo nok at bruge penge på i hverdagen. Nu synes de, at tiden er inde til at få papirer på hinanden, men det skal ikke være noget “snyde”-bryllup på Rådhuset, siger Monica.
  Håber, det er OK at indstille andre til konkurrencen. Monica’s mobilnummer er:
  (fjernet af redaktionen). Knus fra Susanne

  Svar
  • Kære Susanne.

   Du skal henvende dig til Skala FM, da det er dem der udlodder konkurrencen, vi bragte bare nyheden her på vores site.

   Held og lykke til din niece.

   Svar
 3. jeg mødte den store kærlighed for 18 mdr men han var alt det jeg ikke ville have 9 år yngre end mig og kom fra amager en bad boy men han blev ved og jeg gav ham en chance og har ikke fortrudt et sekund vi har været sammen siden første date været forlovet i et år og boet sammen i et år og han gør mig glad og lykkelig hver dag så ville vildt gerne kunne ovreraske ham med et bryllup da han altid sætter sig selv til sidst.
  så håber i vil lade høre fra jer
  og godt radioprogram
  med venlig hilsen
  lene vingsøe
  markedspladsen 36
  4520 svinninge

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: