Brylluppet på din IPhone

Den tid hvor planlægningen af et bryllup foregik med små gule memosedler eller på notesblok er forlængst forbi, computeren kom, så og sejrede og det hele blev meget lettere og mere overskueligt. Idag hvor de fleste mobiltelefoner har masser plads og Internetadgang, har man nu mulighed for at få hjælp til at holde styr på sin bryllupsplanlægning via sin mobil. Den populære gadget telefon, iPhone, med med det tilhørende Appstore, har flere tusinde små smarte applikationer, der er med til at hjælpe til, i en ellers så travl hverdag. Selvfølgelig er der også blevet udviklet flere smarte applikationer, der gør bryllupsplanlægningen til en leg. Vi ser på det lille program Iwedding i den nye Deluxe udgave.

Mobil bryllupsplanlægning til IPhone eller IPod Touch

Du har den med overalt, når du sidder i bussen eller på cafeen, man deler sine tanker på Twitter og Facebook, men ikke alle sine tanker og ideer, omkring sin bryllupsplanlægning kan man huske når man er kommet hjem til sin computer. Det er her den nye Iwedding Deluxe kommer ind i billedet. Nu har du mulighed for at planlægge dit bryllup på farten eller i frokostpausen. Med Iwedding Deluxe, kan du skrive og rette i dit bryllupsbudget, få sekunder efter du har købt den brudekjole eller bestilt jeres vielsesringe. Du kan holde styr på gæstelisterne, bordplanerne, gaveønskerne samt bryllupsbudgettet. Det hele i èt og samme program. Iwedding udkom første gang i 2009 og er nu kommet i en helt ny Deluxe version, med endnu flere lækre små features.

Til alle kommende brudepar, der har en IPhone eller IPod touch og deres mange muligheder, er denne lille app et must. Iwedding er på engelsk og koster 59 kr. i appstore (Itunes)

VIDEO : Google`s bryllupsplanlægningsværktøj

Bonus info : Husk du også kan se Bryllupskanalen på din iPhone eller Ipod Touch, abboner på Bryllupskanalen og se vores indslag når du er på farten, det er selvfølgelig som alt andet her på sitet ganske gratis.

Hent Iwedding her

Læg en kommentar