Bryllup med Google

Online planlægning af bryllup

Google har netop lanceret et nyt planlægningsværktøj til bryllup. Det er ganske gratis og er tilgængeligt fra både pc og telefon med internetadgang. Bryllupskanalen har bedt et kommende brudepar om at teste anvendelighed og brugervenlighed, af Google`s gratis hjælp til planlægning af bryllup. Planlæg dit bryllup med Google hér

Hvad sagde brudeparret

Helle og Michael fik 1 time til at se på anvendelighed og nytteværdi, af Google`s planlægningsværktøj til bryllup.  Samlet set fik Googles bryllupsværktøj kun 2 (og 1/2) hjerter ud af 5 mulige. Der var enighed om at budgettet, timeplanen for selve brylluppet og bryllupsalbummet trak op. Faktisk var det kun disse 3 features, som vores kommende brudepar, synes virkelig godt om. Tilgengæld var begejstringen også stor, for der var rigtig mange poster i budgettet, som man ikke tænker over, når man stater planlægningen af sit bryllup. Endvidere mente Michael at netop Googles budget til bryllup, kunne involvere manden i en større del af planlægningsfasen – og det er vi mange kommende brude, som vil se som et kæmpe plus! Det var et helt klart minus at, programmet ikke er på dansk, og samtidig er der mange amerikanske traditioner, som er overflødige for de danske brudepar. Bryllupskanalens test-brudepar var enige om at programmet har potentiale – Google Maps blev jo heller ikke “bygget på én dag”, så vi har fortsat store forventninger til Googles nye, gratis hjælp til planlægning og organisering af det perfekte bryllup!

? Sådan holde et billigt bryllup

Hvad er Google

Google kender vi som én af verdens største søgemaskiner, og langt de fleste af os har da også stiftet bekendskab med én eller flere af deres gratis services på internettet. Google Maps, Google Earth, Google Kalender og Gmail er nogle af de mest populære online værktøj fra Google. Google er bl.a. kendetegnet ved deres brugervenlighed og tilgængelighed. Med Google indenfor rækkevidde, ved man alt – med blot en enkelt søgning, kan man finde svar på alt, hvad hjertet kan begære – nu også om bryllup. Skal du giftes, er det helt sikkert værd at stifte bekendskab med Google Bryllup. Google tilbyder gratis hjælp til planlægning af dit bryllup.

Hvad kan Google Bryllup Wedding tool

Det nye bryllupsværktøj tilbyder gratis bryllupsbudget, det er på amerikansk, men det er muligt at ændre teksten til dansk. I princippet er bryllupsbudgettet bygget op som et exelregneark, fordelen er at, Google har sørget for at lave en skabelon, med alt du skal tage stilling til, i planlægning af dit bryllup. Og skal du ikke bruge “gloves” (red. handsker) til dit bryllup, sletter man blot denne post, eller tilføjer noget andet til brylluppet.

Bryllup på dansk

Ulemperne ved det nye Google bryllupsværktøj er ubetinget at, det er på amerikansk og er bygget op omkring de amerikanske bryllupstraditioner. F.eks. er det yderst sjældent at et dansk bryllup byder på Rehearsal Dinner (prøvemiddag, aftenen før det rigtige bryllup). Heldigvis kan man selv redigere og tilføje langt de fleste poster i skemaet, og det kan man jo passende vælge at gøre på dansk. Skemaet til at udregne sit bryllupsbudget er ganske anvendeligt, og der er da også forslag til langt de fleste udgifter, som der må påregnes i forbindelse med et bryllup. Udover skema til bryllupsbudget, er der også mulighed for at udfærdige en tidsplan for selve bryllupsdagen, for hvornår skal hvem gøre hvad? Til et bryllup er der rigtig mange aftaler der skal falde på plads, så det kan være en fordel for brudeparret at alle involverede, leverandører og assistenter, kan få udleveret en tidsplan.

Inviter gæster til bryllup

Når man skal invitere gæster til sit bryllup, kan det være praktisk, før man sender den officielle bryllupsinvitation, at bede folk om at reservere dagen. Sådan undgår man at familie og venner har planlagt ferie, mens brylluppet skal holdes. Hér er Googles planlægningsværktøj ganske anvendeligt og kan sparre brudeparret for megen tid. Bryllupsværktøjet kan sende invitationer eller “reserver dagen” direkte til de ønskede bryllupsgæster, direkte via de emailadresser man har på sin emailkonto. Bryllupsgæsterne vil modtage en mail, hvor det kommende brudepar kan skrive personlige beskeder. I mailen, vil der være et link, hvor de inviterede skal udfylde deres adresse, så brudeparret evt. kan sende en traditionel bryllupsinvitation med posten. Ligeledes kan man bede gæsterne svare på spørgsmål, som “er der noget du er allergisk overfor” og andre praktiske informationer, som man bør tage hensyn til ved brylluppet.

Hold styr på aftalerne før bryllup

Der er også mulighed for at lave en særlig bryllupskalender. Hér kan man holde styr på aftaler man har ingået, møder der er aftaler og feststeder, bryllupsfotografer og musik, man har booket til sit bryllup. Det hele er selvfølgelig online og let tilgængeligt, men benytter man i forvejen onlinekalender f.eks. hos Google, så er man godt hjulpet og behøver ikke at benytte denne feature.

Fotoalbum til bryllupsbilleder

Èn af de sjovere features er “lav dit eget bryllupsalbum”. Her kan man lægge billederne ind i et flot online bryllupsalbum, med tekst og mulighed for personligt design og layout. Det er lige til at gå til og der er ikke de store problemer med at uploade sine bryllupsbilleder. Hér fra kan det deles med venner og familie og selvfølgelig printes ud – og ja, det er også gratis!

Hvordan planlægger du dit bryllup

Hvordan holder du styr på din bryllupsplanlægning? Hvad synes du om Google`s nye hjælp til planlægning af bryllup? Vi hører meget gerne din mening og om dine erfarringer med planlægning af bryllup. Send os en mail på [email protected]

2 kommentarer til “Bryllup med Google”

 1. Helt igennem enig. Der er masser af nytteværdi i disse skabeloner, som langt hen ad vejen kan benyttes som tjeklister – men man skal nok lige ind og tilpasse den efter danske traditioner… men på den anden side, så ligger det jo i ordet skabeloner, at de er til for at blive tilpasset.

  Til gengæld var jeg enormt skuffet over designet – ikke at det er vigtigt for at kunne bruge det – men i forhold til at de er lavet i samarbejde med Style Me Pretty, som er kendt for at have en smuk, smuk side, så var jeg skuffet over at der ikke var gjort mere i forhold til skrifttyper, farver, stil osv… Men igen, det er selvfølgelig ikke vigtigt, for at kunne bruge dem…

  • Kære Elizabeth

   Tak for din kommentar

   Jeg tror også vi havde lidt højere forventninger om programmet, når nu giganten Google stod bag værktøjet, med Style me Pretty på sidelinien. Men som basic værktøj til bryllupsbudget og “to do list” på dagen, virker det fint. På den anden side, kan det enkle også være rart, alt det overflødige er skåret væk og de fleste ved hvordan man arbejder i et excel-ark.

   Mvh
   Martin Rieck

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: