Bliv bryllupsklar til dit bryllup

Sådan bliver du bryllupsklar

Meget skal planlægges i forbindelse med et bryllup. Bryllupskanalen har samlet et udsnit af vores artikler og video, så du kan blive bryllupsklar før dit bryllup. På Bryllupskanalen finder du finder masser af inspiration til dit bryllup.

Brud er bryllupsklar

Står du over for at skulle afholde et bryllup, handler det i høj grad om at blive bryllupsklar. Men hvordan bliver man klar til sit bryllup, når man samtidig har en hverdag der skal hænge sammen. Det kræver planlægning og koordinering. Bryllupskanalen kaster brudebuketten i luften og giver dig tips.

Bryllupsklar på få måneder

Forlovelse Det kan tage lang tid at blive klar til sit bryllup. Umiddelbart efter en forlovelse, skal man til at planlægge sit bryllup. Start med at blive enige om hvad der er vigtigt, hvad man gerne vil have, hvor mange gæster mv. Lav et tekstdokument f.eks. i Word, med en overordnet skitse for jeres bryllupsplaner, så kan man løbende ændre og opdatere. Sæt flueben ? eller skift farve på teksten, efterhånden som der kommer styr på punkterne.

Bryllupsbudget Skal man blive bryllupsklar, uden pludselig at løbe tør for penge, kan det være en rigtig god hjælp, hurtigt at få lavet et bryllupsbudget. Sørg for at lægge et realistisk bryllupsbudget – og ikke mindst at overholde det!

Bryllupsplanlægger Hvis man har brug for at få struktur på sine ideer til bryllup, kan det være en god ide at tale med en bryllupsplanlægger. En bryllupsplanlægger kan være behjælpelig med hele planlægningen af et bryllup, eller blot dele af det. Med en bryllupsplanlægger er man sikret at blive bryllupsklar – helt uden stress.

Valg af feststed til bryllup Det alfaomega at man hurtigt får booket sit bryllupsfeststed. Med mindre man ønsker at holde bryllup i sit eget hjem, er det vigtigt at få booket i god tid. Det gælder både restauranter, slotte, herregårde, hoteller – og teltudlejning!

Brudebuket Alle kvinder der skal giftes får en brudebuket. Det er uanset om man vies i kirke eller på rådhus. Sørg for at manden får bestilt brudebuketten i god tid. Særligt hvis det er specielle ønsker til bukettens udformning og specielle blomster. En brud uden brudebuket er ikke bryllupsklar.

Brudekjole Uanset om man skal giftes i en hvid brudekjole, en rød brudekjole, en lang brudekjole eller en kort brudekjole, så skal man have en brudekjole. Til et bryllup skal brudens kjole være perfekt. Først skal den findes, så skal den rettes til og prøves igen – og det kan godt tage lang tid. Man føler sig ikke bryllupsklar før brudekjolen er helt perfekt.

Bryllupskage Uanset om bryllupskagen skal skæret ved en bryllupsreception eller efter bryllupsmiddagen, så skal den bestilles. Book gerne tid til prøvesmagning hos udvalgte konditorer. Der er rigtig mange muligheder, hvad angår smag og form af en bryllupskage.

Invitationer & Takkekort Det er ikke kun brudeparret der skal være bryllupsklar – det skal gæsterne også! Det er vigtigt at sende invitationerne ud i god tid. 3 måneder er helt normalt. Nogle kommende brudepar vælger at sende små “afsæt dagen”-invitationer ud, før selve invitationen. Hvis gæsterne skal blive rigtig bryllupsklar, er det vigtigt at invitationerne fortæller hvor og hvornår de skal ankomme. Skriv også hvad dagen bringer f.eks. højt humør og evt. dresscode. Så er bryllupsgæsterne forberedt på hvilken slags bryllupsfest brudeparret ønsker.

Bryllupsmusik Det vigtigt at få styr på hvor og hvornår der skal være musik. Skal der bestilles musik til kirken, ved bryllupsreceptionen, under bryllupsmiddagen, til brudevalsen eller til fest og dans efter middagen. Skal der være DJ, Band, Jukebox, stereoanlæg eller kirkesanger.

Borddekorationer For at skabe den helt rette stemning ved en bryllupsfest, skal der pyntes op i lokalet op på bordene. Det er en god ide at holde sig til et tema, enten med en farve eller med valg af effekter.

Brudekørsel & Bryllupstransport Det er svært at undgå transport til et bryllup. Selv om alting foregår i gåafstand, er det vigtigt at have overvejet hvordan man kommer til kirke, til reception, til feststed og hjem igen – også hvis det regner. Det kræver mere end et fremmøde i kirken at blive bryllupsklar.

Inspiration til bryllup Hér på Bryllupskanalen findes både videoer og artikler med masser af inspiration til bryllupsplanlægning. Samtidig kan man undersøge udbudet og finde inspiration og prisniveau på internettet. Får man brug for det, kan man altid kontakte bryllups leverandørerne. De har stor erfarring med afholdelse af bryllup og giver gerne gode råd omkring netop deres service og produkter.

Alt efter hvilket bryllup man ønsker sig, kan der tilføjes flere punkter til sin bryllupsplanlægning.

God fornøjelse med at blive klar til jeres bryllup.


Læg en kommentar