Bryllupsmesse København

Danmarks største Bryllupsmesse

Se højdepunkterne fra danmarks største bryllupsmesse, 2010 og hør hvad der rør de danske brudepar, der i denne tid går i bryllupsplanlægning. Nåede du ikke årets største bryllupsmesse lørdag d. 23. januar eller søndag d. 24. januar, så tag med Stine Ternstrøm og Bryllupskanalen til Bella Center i København. Årets Bryllupsmesse byder på modeshow, vielsesringe, brudekjoler, bryllupsfotografer, brudesko, veteranbiler, DJ´s og livemusik, gratis smagsprøver på bryllupskager og gratis smagsprøver fra restauranter og hoteller. Bryllupskanalen har samlet højdepunkterne fra årets bryllupsmesse 2010, som blev besøgt af giftelystne veninder, kommende brude – og næsten lige så mange af deres udkårne.

Er det brudekjoler de vil se?

Bryllupskanalen talte med masser af kommende brude og fælles for dem alle var, så ville de se brudekjoler – masser af brudekjoler. På årets bryllupsmesse var der mulighed for at samle inspiration fra et udvalg af brudekjoleforretninger, både store som små. Brudekjoler var der masser af og uanset hvad pengepungen er til, så var der mulighed for at bruden kunne sukke efter alt lige fra ekstravagante designerbrudekjoler til brudekjoler med bryllupsmesse rabat.

Var du i Bella Center i København?

Var du på bryllupsmesse i Bella Center i København, var du forhindret eller deltog du ved én af landets øvrige bryllupsmesser – så hører vi gerne fra dig. Fortæl os hvad der gav inspiration til planlægning af netop dit bryllup. Var der bryllups-musthaves, som du ikke anede eksisterede. Send os en mail på [email protected] billedfiler er velkommen.

Hvert år afholdes bryllupsmesser over hele landet. Årets største bryllupsmesse afholdes i Bella Center i København. På en bryllupsmesse kan den kommende brud og brudgom få masser af inspiration til deres bryllup og planlægning.

En kommentar til “Bryllupsmesse København”

  1. Så så man lige mig, så har jeg da også fået mine 15 min. of fame.

    Tak for nogle super programmer, fortsæt det gode arbejde!

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: