Bryllupstransport: transporten til bryllup

Bryllupstransport for enhver smag

Hestevogn, sportsvogn, rickshaw, limousine, veteranbil, bus, båd, færge eller en fiks lille helikopter-tur. På bryllupsdagen, sætter transportmidlet prikken over i´et. Bryllupskanalen ser på bryllupstransport og bryllupskørsel.

?SHOP: Køb balloner og helium – perfekt dekoration til et langsomt transportmiddel

bryllupstransport

Bryllupstransporten

Med mindre du har en klar forventning, om at al bryllupstransport på din bryllupsdag, skal foregå i hestevogn, er der god grund til at lade din kommende mand stå for bookning af div. transportmidler. Mænd elsker biler – sådan er det bare! Og hvorfor ikke lade ham få drengedrømmen opfyldt – så får du også mere tid til at arrangere brudekjoler, brudefrisure, bryllupsmakeup, takkekort, bordplaner og blomster til jeres bryllup. Har man råd til det, er der anledning til at booke flere transportmidler. Tænk over at I, hver for sig, skal transporteres til kirke. Efter vielsen kører i sammen videre til bryllupsfotografering og efterfølgende til jeres bryllupsreception. Bryllupsfesten afholdes nødvendigvis ikke samme sted som receptionen, hvilket giver endnu en køretur.  Dagens sidste køretur, bliver når I forlader festen.

?VIDEO: Den ultimative sportsvogn og alternativ transport til brudekørsel

Bryllupstransport – Hvor lang tid

De fleste brudepar vælger at nøjes med én lejebil, som kører det nygifte brudepar fra kirken til fotografering. Turen slutter ved receptionen.  Det er god skik at én af mødrene sørger for en lille kurv med 2 glas, champagne og lidt lækkerier. Denne skal stå klar i vognen, når brudeparret forlader kirken. Før og efter foregår transport i egen, forældre eller venners biler.

?SHOP: Køb champagne til transport fra kirke til fest

Har I mange gæster, som skal eller har overnattet det samme sted, er det en god service (og tak) at sørge for fælles bryllupstransport.

Rigtig god tur!

?SHOP: Køb fine organza poser – perfekt til risposer ved kirken

2 kommentarer til “Bryllupstransport: transporten til bryllup”

 1. Vi har bestilt en ricshaw, så nu håber vi godt nok at vejret holder. Selvom den også har kaleche, ville det være rart, hvis vejret bare var nogenlunde, når nu man har valgt en klimavenlig sportsvogn 🙂

  Svar
 2. Hej Amanda
  En Ricshaw er en vildt god ide! Jeg håber at solen vil skinne på jer hele dagen! Jeg håber vi få mulighed for at se billeder efter jeres bryllup 😉
  Med ønsket om et smukt bryllup
  Julia 😉

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: