Nyd din bryllupsdag

Undgå stress

Uanset jeres budget, så skal bryllupet være perfekt! Og så kan det let gå galt. Et bryllup handler i sin grundform om at fejre bruden og gommens ”ja”, til at skulle leve resten af livet sammen. Men da det er den største selvtilrettelagte dag i livet, er forventningerne også tårnhøje! Er du typen, der kan græde over en halvkold sauce, bør du overveje at lade en bryllupskoordinator stå for planlægningen.

?SHOP: Køb dine accessories online, så bliver dit bryllupstilbehør leveret lige til døren.

Stresset til bryllup

Nyd bryllupsdagen

Man skal være en hård negl, for helt at kunne undgå en snært af stress op til sit bryllup. Men med den rette forberedelse og planlægning, kan man sagtens stå for planlægningen selv og stadig have mulighed for at nyde dagen i fulde drag – også selv om noget skulle gå mindre godt, end det var planlagt. Hemmeligheden er at gøre det så godt man kan og have tillid til at gæster og leverandører også gør sit bedste.

?VIDEO: Test af Googles gratis planlægningsværktøj

10 gode råd til en afslappet bryllupsdag

Vær i god tid med at undersøge de bryllupsfotografer, brudekjoler, vielsesringe, restauranter mv, som du kunne forestille dig at benytte til brylluppet.

Book kun hvor du har tillid til leverandøren

Book i god tid – de bedste bliver booket først.

Få ordre bekræftelse på hvad der er aftalt med forhandlere og leverandørere.

Sørg for at have god tid på dagen. En stram tidsplan, kan hurtigt skride.

Har du børn, gælder det om at få dem (og gommen) afsat natten til brylluppet – ellers risikerer du at forstå  hvorfor traditionen foreskriver ingen børn elller mand i sengen før ægteskabet!

Uddeliger opgaver til forlover, brudepige og andre gæster der måtte have gavn af at skulle holdes beskæftiget.

Husk at det eneste det kræver at holde bryllup er 2xja!

Skal der klages over noget, så gør det efter brylluppet, eller lad andre stå for det!

Nyd dagen, din elskede og alle jeres gæsters kærlighed!

Få gode råd fra andre brude på gratis bryllupsforum

Er der noget du er i tvivl om, eller har du bare brug for inspiration fra landets mange andre kommende brude og brudepar, så besøg Bryllupskanalens gratis bryllupsforum. Her kan du følge med i bryllupsplanlægningen af sommerens mange bryllupper.

 

Læg en kommentar