Kunstige negle til dit bryllup

negle til bryllup

Det er ikke os alle, der fra Guds hånd, er begunstiget med perfekte negle. Men det er der heldigvis råd for og når man har brugt en mindre formue på brudekjole, vielsesringe og brudebuket, synes de sidste 400 – 800 kr som en overkommelig, nødvendighed for de fleste kommende brude. Bryllupskanalen guider her til flotte kunstige negle.

?VIDEO: Sådan får du perfekt hud til dit bryllup

Dine negle er ekstra vigtige til dit bryllup

Særligt på din bryllupsdag, er det vigtigt med flotte brudenegle. Brudekjolen er perfekt, brudebuketten, håret og makeupen er perfekt. Det sidste der mangler, men som nogle desværre glemmer, er neglene! For at bevare følelsen af perfekthed, i det din elskede sætter vielsesringen på din finger, er det vigtigt at også dine negle er klar, til at bære symbolet på jeres evige kærlighed. Dér vil de fleste helst undgå flossede, knækkede negle.

?VIDEO: Smuk brudefrisure og hårpleje før dit bryllup

Muligheder for kunstige negle

Har man i forvejen sunde, stærke og pæne negle, kan man nå langt med en neglelak, i én af regnbuens mange farver. Det kan de fleste af os kontrollere. Er man mere erfaren udi neglelakkens kunst, slipper man også billigt med en såkaldt fransk manicure, hvor man ”hvidter” det stykke af neglene, hvor de netop slipper fingerene, efterfulgt af en klarere lak, for at give neglene en glat, shiny overflade. Er man ikke helt så heldig – eller har man bare lyst til at give neglene en ekstra kærlig behandling, så er der hjælp at hente hos nogle af landets negleteknikere. Her er der ingen grænser, for hvad der kan lade sig gøre. Vælg mellem behandling af dine naturlige negle eller Gele-, Akryl-, eller glasfibernegle. Lange negle, korte negle, tip-glimmer, rhinestones eller et fint lille mønster, er blot et lille udsnit af de muligheder man kan gøre brug af. Vælger man at have farvede kunstige negle, så sørg for at det er den samme farve, som gå igen i brudebuket, bordkort mv.

?VIDEO: Få faste baller før dit bryllup med 3 lette fitness øvelser

Kunstige negle gør det selv

Du kan selvfølgelig også selv stå for påsætningen af dine kunstige negle, men du skal nok forsøge dig nogle gange, det ville være ærgerligt, at stå på din bryllupsdag, med negle der ikke er helt som de skulle være. Uanset hvad du vælger, handler det i bund og grund om stolt, at kunne fremvise vielsesring til både brudepiger, veninder OG bryllupsfotograf – uden af skamme sig over kedelige negle!

?VIDEO: smukke, kunstige negle

Huskeliste for dine negle

? Negle og neglebånd afslører hvis du har været stresset

? Ringe, hænder og negle bliver flittigt beundret OG fotograferet på dagen

? Det er prikken over i´et

? Undersøg evt. mulighederne for kunstige negle hos en negletekniker

? Vælger du farvet lak, så match med buket, bordkort mv.

?SHOP: Køb accessories til din brudefrisure hér

God fornøjelse med dine kunstige negle

Se også vores indslag, hvor Stine Ternstrøm får påsat kunstige negle

Læg en kommentar