Catering til dit bryllup

Maden til festen

Skal dit bryllup være let og lækkert, holdes hjemme, i haven, i telt, eller i et festlokale uden køkken, så kan catering være den perfekte løsning, til bryllupsmiddagen. Bryllupskanalen ser på catering til bryllup.

Vælg udbringning

Der findes massere af cateringfirmaer, som tilbyder udbringning og levering af lækker mad til bryllupsmiddagen eller bryllupsreception. Skal brylluppet foregå i hjemmet, i foramlingshus, på stranden eller andre steder uden storkøkken, er det oplagt at benytte sig af catering til sit bryllup. Maden leveres varm eller kold – eller klar til opvarmning, efter aftale med catering firmaet.

Mad ud af huset

Holdes brylluppet i telt, forsamlingshus eller et andet forholdsvis billigt festlokale, kan der være mange penge at spare på catering i forbindelse med et bryllup. Som hovedregel vil kuvertprisen altid være billigere ved udbringning, end kuvertpris på maden på en restaurant eller hotel, da man så ikke betaler for lokaleomkostninger, servering, opvask mv. Til gengæld skal man være opmærksom på at det hurtigt kan blive lige så dyrt at leje et andet lokale + catering,  da der ikke vil være nogen rabatter at hente.

Anret selv eller buffet

Når maden til et bryllup bestilles som catering, skal man være opmærksom på at maden ikke er portionsanrettet på tallerkener.  Når maden bestilles som catering er det oplagt at bestille serveringspersonale til opvarmning og/eller anretning af maden, enten på tallerkner eller som buffet.

Hvem tilbyder catering

Der findes Catering firmaer, med fokus på catering, dvs. at de kun tilbyder catering og udbringning, men der findes også restauranter, kroer og hoteller som tilbyder catering, mad ud af huset, ud over deres selskabsmenuer i deres festlokaler. Undersøg hvilket cateringfirma, der leverer til jeres budget, eller hvilket feststed eller catering firma, I ønsker der skal står for maden til jeres bryllup.

Service: udlejning, købt eller lånt

Nå man vælger catering til sit bryllup, kan det være nødvendigt at tage stilling til hvor kopper, tallerkner, glas og bestik skal komme fra. Skal servicen lejes, har man rigeligt selv, eller skal man købe nyt? Vi vil løbende se på catering og mad til bryllup. Har du en god historie, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]

Læg en kommentar