Efterårsbryllup i smukke farver

Efterårsbryllup i skønne farver

Det danske efterår er en fantastisk kulisse til et bryllup. Er du til guld, glimmer, jordfarver med et tvist af rød, gul og orange, så er et efterårsbryllup det perfekte valg til et eventyrligt bryllup. Bryllupskanalen ser på efterårsbryllup i efterårets skønne farver.

Skal du holde bryllup til efteråret, så er du sikkert allerede i gang med den store bryllupsplanlægning. Når kirken og feststedet er booket, kan du for alvor komme i gang med planlægning af detaljer og finesser til dit efterårsbryllup. Noget af det mest vidunderlige omkring et efterårsbryllup er naturens farver og samtidig kan et efterårsbryllup være med til at forlænge sommeren.

?VIDEO: Skønne efterårs dekorationer til dit bryllup

Regn og blæst

Skal man holde efterårsbryllup, skal man være indstillet på at vejret kan byde på både regn og hård blæst. Hvis bare man husker at tage højde for det, kan en efterårsstorm faktisk være med til at give en helt fantastisk stemning omkring et bryllup. Vi har tendens til at rykke tættere sammen i kulden og der er intet der varmer bedre end kærligheden mellem et nygift brudepar og deres bryllupsgæster. Langt de fleste brudepar fravælger af gode grunde havebryllup i efteråret. Til gengæld er der som regel flere ledige datoer på div hoteller og restauranter end der vil være i sommermånederne. Er man lidt frisk, er der selvfølgelig også mulighed for at leje et lækkert festtelt, med fast gulv, elektricitet og varme.

Brug naturens farver

Skal man holde efterårsbryllup, er det oplagt at have et farvetema for sit bryllup. Guld, som er det helt store hit i 2010 er en sikker vinder. Heldigvis går guld jo så udemærket i spænd med efterårets farver. Læg dig fast på en eller flere af efterårets farver fra starten. Efterårsfarverne byder på brune nuancer, gullige nuancer og røde nuancer og selvfølgelig er cremefarver også oplagte.

Invitationer til bryllup

For at holde et gennemført efterårs bryllup, kan man lade efterårsfarverne træde frem allerede i sine bryllupsinvitationer. Papir af genbrugsmateriale kommer virkelig til sin ret, hvis man undgår den helt hvide. Invitationerne kan f.eks. skrives med guldskrift og tilføjes et bånd i en lysbrun nuance. Er man ikke så meget til brun, kan man holde sig til guld og cremefarver. Det samme gør sig gældende for takkekort, som udsendes efter brylluppet.

?SHOP: Lækkert bordpynt til bryllup

Brudekjole og tilbehør

Brudekjolen behøver selvfølgelig ikke at være brun, gul eller rødlig, men tænk efterårets farver ind, når der skal vælges brudetilbehør og accessories til brylluppet. Det kan også være smykkerne man bærer til sit bryllup. Her kan man f.eks. vælge guldsmykker med brune stene, rav eller krystaller. Ved et efterårsbryllup, må man – selv som brud – forvente at skulle tænke på overtøj. Her kunne frakken, sjalet eller stolaen være i efterårsfarver.

Borddekoration til dit efterårs bryllup

Der hvor man virkelig kan vise at man holder efterårs bryllup, er gennem udsmykning af festlokale og borddekorationer. Her er det oplagt at invitere efteråret inden for. Bladene er så småt begyndt at falde af træerne og der er masser af dem. En let og enkel borddekoration kunne være tørre blade i de ønskede nuancer, tilsat lidt guldglimmer og lys i vandbade eller vaser. Hvis man vil undgå smådyr og jord på de fine due, kan bladene samles, vaskes i et vandbad og tørres, før brylluppet. Være opmærksom på at de tørre blade kan være ekstremt brandfarlige. Derfor er det både smukt og praktisk at have vaser eller vandbad med små flydelys på alle bordene. Ligeledes kan kviste også indgå som en del af dekorationen til efterårets bryllupsbord.

Vind i håret

Der hvor man virkelig skal tage sine forholdsregler, når man holder efterårsbryllup, det er i forhold til sin bryllupsfotografering. En professionel bryllupsfotograf kan skabe mirakler i al slags vejr og så er det blot et spørgsmål om hvor meget brudens hår kan holde til. Uanset om man vælger en professionel fotograf, eller man får en af bryllupsgæsterne til at lave et par bryllupsbilleder, er det vigtigt at have en plan-B i forhold til valg af location til sin bryllupsfotografering. Langt de fleste bryllupsbilleder optages udendørs, da bygninger eller naturen er med til at give en fantastisk stemning i bryllupsbillederne. Et efterårsbryllup kan meget vel byde på så megen regn og blæst, at nogle brudepar vil foretrække en fotografering indendøre. I så fald skal man have en plan-B. Sørg altid for at vælge en location, hvor der er mulighed for læ for både regn og vind. I virkeligheden skal der ikke særlig meget til, i langt de fleste tilfælde kan et udhæng fra et tag, eller en høj mur holde brudeparret nogenlunde tørre. Alternativt vælger mange brudepar at benytte kirken eller fest stedet som plan-B, men der er også mulighed for at benytte en hotel foyer eller et hotelværelse. Museer og kunstudstillinger er også eftertragtede indendørs locaitions. Sørg altid for at have en tilladelse til bryllupsfotografering, forud for en eventuel ankomst på bryllupsdagen. En sidste detalje man skal have i tankerne, er hvornår solen går ned. Bliver man gift sidst på efteråret, bliver der hurtigt mørkt. Dette kan have betydning for bryllupsbillederne, f.eks. hvis vielsen starter kl. 16.00. Tal altid med bryllupsfotografen om hvad man gør og hvornår, så ingen af jer er i tvivl om planerne.

Skal du giftes til efteråret?

Skal du holde efterårsbryllup eller har du holdt efterårsbryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected] og fortæl os om jeres efterårsbryllup, vedhæft gerne billeder. Vi glæder os til at høre om netop dit efterårsbryllup!

Læg en kommentar