Feststed til bryllup

Feststed – Stemningen til bryllup

Der findes masser af fantastiske muligheder for udvælgelse af feststed, til et rigtigt drømmebryllup. Lige fra bryllup i telt i haven, forsamlingshuset, restauranter, slotte, herregårde og hoteller.

bryllupsbilleder

Hvis I vælger et feststed, som også står for bryllupsmenuen, er det først og fremmest vigtigt, at undersøge om bryllupsmaden kan leve op til jeres forventninger. Derfor kan det være en rigtig god investering at bestille en prøve-spisning. Besøg de restauranter, hoteller, slotte eller herregårde, I forestiller jer, I vil vælge mellem. Her kan I spise retter fra deres alacarte menu. En alacarte menu er en god indikator for standarden og kvaliteten af restaurantens selskabsmenu. Vær dog opmærksom på at en menu til størrer selskab, altid er 10-15% ”dårligere” end den kvalitet, som serveres ved a la carte, hvor man typisk serverer og anretter til 2 – 6 gæster.

Det andet I skal have for øje, er de fysiske omgivelser. Hvilket festlokale får I stillet til rådighed under brylluppet, hvor bliver der serveret apperitiff og velkomstdrinks. Hvor foregår kageskæringen og kaffebord, brudevals og er der gode forhold til dans og musik efter maden og brudevalsen. Samtidig er det værd at gøre sig tanker om udendørsarealerne. Er der dele af festen der skal foregå udendørs og hvad er alternativet, hvis det regner. Vil der være rygere til festen, bør man også undersøge hvilke forhold det kan foregå under.  Bruden, gommen og alle bryllupsgæster opholder sig i festlokalerne i optil 8-10 timer, så det er vigtigt at festlokalet og omgivelserne lever op til forventningerne til jeres bryllup.

?SHOP: Køb accessories og dekoration til bryllup hér

Book jeres feststed i god tid

Når I har besluttet jer for hvor jeres bryllup skal afholdes, gælder det om at få booket feststed. Book i god tid! Særligt hvis jeres bryllupsdato er fastlagt til følgende måneder: maj, juni, juli, august eller starten af september. De attraktive, smukke, romantiske og praktiske slotte, herregårde, hoteller og restauranter kan være optaget 1 ½ år i forvejen.

Sådan vælger I feststed til jeres bryllup:

  • Udvælg festlokaler og omgivelser, der lever op til jeres drømme.
  • Sikre jer at maden lever op til jeres forventninger
  • Bestil en middag hvor I ”prøve-spiser”
  • Bed om en fremvisning af festlokaler, muligheder og alternativer.
  • Book feststed i god tid!

Husk at få mere inspiration til jeres feststed, i vores indslag omkring bryllupsmenu, hvor vi besøger fessted Sletten Kro

Læg en kommentar