Lav flotte invitationer

Invitationen er det første indtryk, I giver jeres gæster, af hvilken fest i ønsker at holde. Derfor er jeres invitation også en slags visitkort, som skal vække modtagerens opmærksomhed og så gør det jo ikke noget hvis jeres gæster ligefrem hænger invitationen op på køleskabet. Louise Lie von Linstow giver tips til flotte gør det selv indbydelser. Se hvor let du selv kan lave den billige eller den eksklusive invitation.

Pas på det ikke tager overhånd

Når du skal i gang med dine gør det selv indbydelser, er det vigtigt at du holder dig til noget, der er forholdsvist enkelt. Ellers risikerer du simpelthen, at kører træt i klip-og-klister midt i processen. Skrækscenariet er at du tilsidst må give op, og sende en A4 invitation, printet med små figurer fra Word Art og alt for lidt blæk i din blækpatron! Følg med, når Bryllupskanalen giver flere gode råd til gør det selv og gør det let.

? VIDEO: Design dine egne bordkort

Den billige gør det selv

Den billige invitation er lavet af tykt papir med mønster. I denne video har vi brugt blomstret papir til indbydelserne. Klip et aflangt stykke. Dette foldes, så du får en 4-fløjet invitation. Klip eller afrund hjørnerne. Vi har valgt at indsætte 2 sort/hvid fotos, men farvebilleder kan selvfølgelig også bruges. Hvis du har en flot håndskrift, kan du sagtens lave håndskrevne invitationer, ellers kan du skrive på computer, printe teksten og lime den i invitationen. Er du  en en lille smugle pc-nørd, så tøv ikke med at kaste dig ud i at designe dit eget layout, så teksten kan printes direkte på invitationen. Det kan som regel klares med et par forsøg, og er langt fra så svært, som man skulle tro, hvis altså man ved, hvordan man “vender papiret i word” og kan lave en tekstbox.

? VIDEO: Smukt og billigt rådhusbryllup

Den eksklusive invitation

Med denne invitation, har I mulighed for at give modtageren, en forsmag på jeres kommende bryllup. Denne invitation emmer af eksklusiv romantik, overskud og og løftet om et brag af en fest! Indbydelsen er én af de lettere gør det selv invitationer, for alt det kræver er én flaske champagne til hver voksen gæst, eller én enkelt flaske til hver familie. Sæt champagneflaskerne i varmt vandbad i et par timer, således at etiketterne kan fjernes. Hvis du synes det er lettere, kan en hårtørrer også bruges, i stedet for vandbad. Design dine egne etiketter, med sirlig håndskrift, ellers kan computeren også klare opgaven. Print ud, klip til og lim på. Så er jeres bryllupsinvitationer klar. Pak dem i hvide æsker med silkepapir og send dem til jeres bryllupsgæsters adresse med bud, fragtmand eller PostDanmark.

? VIDEO: Tips til temabryllup

Gør det selv invitationer med stil

Skal I selv lave jeres invitation, eller har I bestilt dem hos en professionel kortdesigner? Hvor meget vil I ofre på jeres invitationer og hvor mange gæster skal I invitere? Deltag i debatten og giv jeres bedste tips og tricks videre til andre brudepar. Du er også velkommen til at skrive til redaktionen, hvis du har lyst til at dele dine bryllupsforberedelser med os. Skriv til ja@ bryllupskanalen.tv

4 kommentarer til “Lav flotte invitationer”

 1. Hej det kunne være så fedt at vide hvor jeg kan købe det smukke tykke papir med mønster, som er brugt i de invitationer som bliver lavet i filmen??

  Svar
 2. Ha ha, sikke no´get bullshit… I burde politi anmeldes…Siden hedder Lav selv flotte invitatationer..men I har jo ingen templates..Fy skamme… I er da elendige mennesker…

  Svar
 3. Jeg søger efter: gør det selv indvitationskort, til min aldrende fødselsdag. Som jeg kan skrive ud på min printer. Indtil nu har jeg ikke kunnet finde noget brugbart, hvor jeg selv kan udforme min indvitationskort.
  P.H Pedersne

  Svar
 4. Hej, Vi har virkelig taget idéen med champagnen til os. Vi syntes det er helt fantastisk.
  vi har søgt rigtig meget på nettet efter æskerne til champagneflaskerne. Men uden meget held.
  Vi har også ledt i Panduro men vi kan simpelthen ikke finde dem.
  Hvor kan de købes?

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: