Mad til bryllup

Valg af mad til bryllup

Sammensætning af mad til bryllup, bør være nøje afstemt med årstidens råvarer. Bryllupskanalen har besøgt Sletten Kro, som ejes af de 2 Michelin Stjerne kokke, bag Formel B, Rune Jochumsen og Kristian Møller. Vi møder Rune Jochumsen til en snak om råvarer og valg af den perfekte menu til bryllup.

Maden til brylluppet

Hvilken bryllupsmenu, der skal serveres til brylluppet, aftales selvfølgelig gennem tæt dialog mellem køkkenchef og brudeparret. Brudeparrets ønsker er udgangspunktet, men suppleres med køkkenchefens faglige kompetencer og erfarringer. Sletten Kro tilbyder netop den erfarring og kundskab, der skal til, for at skabe den perfekte menu til brylluppet, uanset hvilke råvarer sæsonen byder på, af friske råvarer, i forbindelse med netop jeres bryllup. Skal brylluppet være økologisk eller bærerdygtigt, er det også væsentligt at tage højde for hvilke råvarer, der er tilgængeligt, når brylluppet skal afholdes, og samtidig bliver bryllupsgæsterne præsenteret for årstidens friskeste råvarer. Vælger man at bryllupsmenuen skal bestå af friskeråvarer, er det nærmest ensbetydende med at man vælger en bærerdygtig menu til sit bryllup.

Vælg jeres yndlings menu til brylluppet

Uanset om man er til friskfanget torsk eller en god bøf, så handler det om at give køkkenchefen en idé om hvad I tænder på – eller hvad der får jeres tænder til at løbe i vand. Uanset hvad favoritretten er, så kan køkkenchefen piffe retten op, så den får præcis den kvalitet og oplevelse, I ønsker til jeres bryllup.

Hvilken menu vælger I til jeres bryllup?

Hvad består jeres bryllupsmenu af og hvem har sammensat jeres bryllupsmenu? Læg en besked i kommentarfeltet hér under, deltag i debatten i vores bryllupsforum, eller send en mail direkte til bryllupskanalens redaktion på [email protected]  Vi ser frem til at høre om netop jeres bryllupsmenu!

Læg en kommentar