Morgengaver til manden 2010

Tidligere var det kun manden der skulle give sin brud morgengave, men det var dengang. Trenden er at de danske brude også giver der mand en morgengave. Vi ser på lækre morgengaver til manden, og giver Bryllupskanalen`s bedste bud på morgengaven i 2010, i alle prisklasser. Morgengaven skal ikke nødvendigvis overskride bryllupsbudgettet, bare der er tænkt over hvilken personlig morgengave, du vil give ham.

Den billige morgengave

En morgengave behøver ikke være dyr, så længe den er personlig, og der er masser af muligheder for at gøre morgengaven personlig. Den billige morgengave, kunne være en lille personlig ting, som du ved, han vil bruge hver dag. Et lækkert lommeur, fra shoppen er et godt bud, til den luksuiøse mand. Prisen ligger på ca. 499 kr. Men så får du også et lommeur med klasse. Man kan også give en eksklusiv parfume eller dét topnøglesæt, du ved han mangler, hver gang han skal reparere den gamle Audi. Du kan gøre topnøglesættet personligt, ved at få hans navn eller jeres bryllupsdato indgraveret. Under billige morgengaver kan også nævnes et personligt portræt af dig selv. Boudoir er særlig velegnet som morgengave, til manden der har alt, men mangler et smukt billeder af dig. Og nej, det er ikke selvoptaget at give et portræt af sig selv, og når det er optaget af nogle af landets dygtige fotografer, vil han helt sikkert elske det.

Gadget morgengaven

Mange mænd elsker gadgets, små elektroniske dimser, de kan bruge oceaner af tid på at sidde og rode med. Et godt bud på sommeren`s gadget morgengave nr. 1, er den nye hyppede Ipad fra Apple, Ipadden er en forstørret iPhone, der mest minder om en stor skærm, med touchfunktion. Her kan din mand få mange timer til at gå, måske med at redigere og organisere bryllupsbillederne, uploade bryllupsvideoen på Youtube og få styr på jeres musik. Den er lige på trapperne, siger Apple, og det er sikkert at, den bliver årets store hit for drenge i alle aldre. Den skal lades op en gang imellem, så han får også tid til dig.

Den personlige morgengave

Boudoir billeder er den klassiske morgengave til manden. Priserne variere, alt efter optagelsens kvalitet, efterbehandling, størrelse på billedet osv. Den personlige gave kunne også være et maleri af jer sammen, mange dygtige malere, kan male efter et fotografi.

Den dyre morgengave

Mænd elsker ure! Det er de færreste mænd, der går med mange smykker, derfor er uret ofte mandens foretrukne, eller eneste smykke. Rolex lancherede sidste år et limited edition, af deres velkendte Submarine fra 60´erne. Uret er sort, og emmer af maskulinitet og eksklusivitet. uret har safirglas så det ikke bliver ridset. Uret koster den nette sum af 99.000 kr. Men så har din kommende mand også et ur, han kan bære resten af livet. Det gode ved at købe luksus ure, i forhold til de billige, er dels at uret holder en menneskealder, og så taber det ikke så meget i værdi.

En oplevelsesmorgengave

Findes der noget bedre end mindeværdige oplevelser? Når han har givet sit ja i kirken og du endelig har krammet på ham, kunne du overveje at give ham fri, til en herretur med drengene. En tur til Barcelona`s New Camp, for at se Barcelona spille mod Real Madrid, eller en tur til Monaco, i forbindelse med Formel1. En tur i helikopter, er også et hit for manden, der gerne vil opleve det hele.

Hvad giver du i morgengave?

På Bryllupskanalen er vi altid interesseret i de gode historier om bryllup. Derfor vil vi også gerne vide, hvad dú giver dín mand i morgegave – eller hvad du ville ønske, du kunne give ham i morgengave. Send os en mail på [email protected] Deltag i debatten i vores bryllupsforum eller skriv en kommentar i kommentar feltet nedenunder.
Vi glæder os til at høre fra dig!

En kommentar til “Morgengaver til manden 2010”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: