Boudoir billeder

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Boudoir billeder – Den personlige morgengave

Boudoir billeder til manden, er en fantastisk og personlig morgengave. Første gang man går til en boudoir fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det slet ikke så skræmmende, som man umiddelbart tror.

?ARTIKEL: Moderne bryllupsbilleder i det nye årti

Se en boudoir fotografering

Se et eksempel på hvor dan en boudoirfotografering kan foregå. I dette indslag tager Stine fra Bryllupskanalen ud for at få taget boudoir billeder. Du kan også se det endelige resultat og de flotte boudoir billeder, Fotograf Hanne Paludan tog ved denne fotosession, ved at læse vores artikel om boudoir billeder.

?VIDEO: Jagten på den perfekte morgengave

Morgengave til manden

Morgengave blev tidligere kun givet af manden, men i dag er det almindeligt at bruden også giver sin mand en morgengave. Boudoirbilleder er det helt hotte lige nu, som den personlige og ultimative morgengave til manden i sit liv.

?SHOP: Køb morgengave eller bryllupstilbehør til manden hér.

Hvad giver du i morgengave?

Bliver morgengaven personlig, praktisk eller økonomisk? På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om hvilken morgengave du vil give til din kommende ægtefælle. Send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag gratis i debatte i Bryllupskanalens forum.

én kommentar

  1. Miss Boudoir siger:

    Jeg er vild med jeres side og artikler!

    /Knus
    Stine

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Trash the dress – tør du?

Af Bryllupskanalen

Verdensklasses bryllupsvideoer

Af Bryllupskanalen

Boudoir billeder

Af Bryllupskanalen

Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bryllupsbilleder i det nye årti

Af Bryllupskanalen

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes […]

Bryllupsvideo er et godt minde

Af Bryllupskanalen

En bryllupsvideo er det stærkeste visuelle minde du kan have efter dit bryllup. Vælger du en dygtig videograf, vil du nyde at se din bryllupsfilm igen og igen. Bryllupskanalen kigger på hvad du skal overveje inden du booker din fotograf, som skal stå for jeres ultimative bryllupsvideo.

Boudoir fotograf

Af Bryllupskanalen

Boudoir fotograf til den personlige morgengave Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse […]

Valg af Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige bryllupfotograf, når I skal have foreviget jeres bryllupsdag. Bryllupsbilleder kan aldrig laves om og derfor er valg af bryllupsfotograf alt afgørende for det endelige resultat. Få tips til valg af den rigtige bryllupsfotograf.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.