Musik til bryllup

Gode råd til valg af musik

Efter vielsen er det tid til fest og hvad ville en god fest være uden musik. Musikken til jeres bryllup er stemningen til jeres fest, uanset om I vælger en mp3 afspiller, leje af jukebox, solist, DJ eller et band. Bryllupskanalen guider dig igennem, hvad du skal overveje inden du bestiller musik til et bryllup.

? VIDEO: Vild med Dans dommer fortæller om brudevalsen

Musikken til dit bryllup

Musikken handler om stemning, en stemning til jeres bryllup. Musikken kan gøre en del af arbejdet, men hvordan man vælger, hvilken bryllupsmusik og hvor meget skal man have. Bryllupskanalen giver dig inspiration til valg af bryllupsmusik, for der skal musik til dit bryllup. Når musikken skal vælges, skal i som brudepar finde ud af hvor meget musik i ønsker, skal der være bryllupsmusik hele aftenen, med start under middagen og frem til den lyse morgen, eller ønsker i kun musik efter maden. Valget skal træffes i god tid, da de dygtige DJ´s, hyggepianister og festbands, bliver booket i god tid.

?VIDEO: Alternativ brudevals hitter

Bryllupsmusik

Hvis jeres bryllupsbudget er til det, så er der absolut ingen grund til at spare på sin bryllupsmusik. Start med en dygtig pianist, få et festband i halvanden time og slut med en DJ/Jukebox. Denne løsning er selvfølgelig dyr, da det kræver mange leverandører til at udføre opgaven,  så det er nok de færreste der har råd til denne løsning, men absolut at foretrække. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, men det kræver mange overvejelser, at beslutte hvor man skal spare.

Valg af det perfekte musik til bryllup

Skal I have en jukebox, et band eller en DJ ? Udbudet af musik til bryllup er stort, men lige meget hvad du vælger, er der nogle ting du skal overveje, i forhold til musik til brylluppet. I denne video fortæller Dan Rachlin & Philip Lundsgaard, der har spillet til bryllupper i 25 år, om hvilke overvejelser man skal gøre sig før man booker musik til sit bryllup. Her får du blandt andet svar på hvilke numre der er gode at spille lige efter brudevalsen. Hør meget mere om musik til bryllup.

? ARTIKEL: Vælge den rigtige bryllupsmusik – 10 gode sange efter brudevalsen

Musikken sætter stemningen

Udbudet af musik til bryllup er stort, men hvad i vælger er handler om økonomi og smag. Alt fra danseband til DJ, jukeboks og hyggepianist. Der er fordele og ulemper ved dem alle. For det handler om hvilken stemning I ønsker ved jeres bryllup og musikken er en vigtig del af selve bryllupsfesten, derfor er der en del overvejelser I skal gøre inden i bestiller jeres musik til bryllup. Det bedste råd til at finde den rigtige musik, er hvis I selv har oplevet et band eller DJ, ved en anden lejlighed.

?ARTIKEL: Tidsplan for bryllup

Aftalerne skal på plads

Sørg for at I ved hvad I bestiller, de fleste bands har demo cd som du kan få tilsendt også lytte til bandet. DJ`en har spillelister på deres website`s, der er en god indikator for hvilket musik, de spiller til festen. Sørg for at få en kontrakt med bandet/DJ/Solisten, der fortæller :

Hvor lang tid spiller de

Prisen for ekstra timer (hvis nu noget skulle rykke i løbet af aftenen)

Praktisk information om betaling

Kom musikken i hus?

Bryllupskanalen hører gerne fra dig, om hvilken løsning i valgte til jeres bryllup, skriv til os på [email protected] og fortæl hvilken musik I valgte til jeres bryllup. Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

En kommentar til “Musik til bryllup”

  1. Bryllupsmusik er helt unikt. Brudevalsen skal sidde i skabet, men festbandet skal også kunne levere en række af hits, der rammer en bred målgruppe. Lydniveauet skal også kunne tilpasses, og så må musikerne gerne se ud som om, de har det godt. Det er nemt at finde et band til under 15.000 kroner – Du skal bare lede længe nok. Check nettet og søg evt. på “festband”, “musik til bryllup” eller “kopiband”. God fornøjelse.

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: