Ud at se på Brudekjoler

Stine & Anna på jagt efter brudekjoler

Er du på jagt efter den vigtigste kjole i dit liv, så tag med Anna Kjærulff og Stine Ternstrøm ud at se på brudekjoler. Bryllupskanalen har bestil tid hos Lilly, hvor der skal prøves masser af vidunderlige, hvide brudekjoler.

? VIDEO: Jagten på en brudekjole

Jagten på brudekjoler starter på internettet

Før du skal ud at prøve brudekjoler, er det vigtigt at have gjort et godt forarbejde. På internettet og i div. bryllupsmagasiner, er der massere af inspiration til brudekjoler med forskellige snit, udskæringer, perler, broderier, længde og materiale. Vælg nogle stykker ud, som er interessant for dig. Det er slet ikke sikkert at du vælger én af de kjoler, som du finder i denne face, men denne forberedelse er med til at give dig den dér Wow-følelse, når du endelig prøver den rette kjole på.

? ARTIKEL: Brudekjoler til den gravide brud

Prøv flere forskellige modeller og brudekjoler

Når du skal finde kjolen i dit liv, er det vigtigt at prøve mange forskellige kjoler og modeller. På dette tidspunkt, har du helt sikkert en klar idé om hvilken kjole, der er den rigtige til dig, men måske er drømme kjolen længere, kortere eller mere fyldig, end du havde forestillet dig. Udvælg 2 eller 3 brudekjoleforretninger, som du ved fører nogle af de modeller, som du umiddelbart synes godt om.

? ARTIKEL: Spar penge – Lej din brudekjole

?SHOP: Køb accessories til din brudekjole

Bestil tid hos brudeforretningen

Når du bestiller tid, kan det være en god idé, hvis du kort fortæller hvornår du skal giftes, hvor du holder bryllup og hvilke kjoler du har kigget på i magasiner eller på internettet. Husk at bestille tid, et par måneder forud for dit bryllup. Der er enkelte modeller, der skal bestilles hjem i den rigtige størrelse. Bestil tid hos max to brudekjoleforretninger pr. dag. Det tager længere tid end man tror, hvis der også skal være tid til tøse-hygge med mor, søstre og veninder, i løbet af dagen.

? VIDEO: Brudekjoletrend 2010

Tag dommerne med når brudekjolerne skal prøves

Når du skal prøve brudekjole, er det både praktisk og hyggelig at tage nogle gode dommere med. De fleste kommende brude vælger at tage mor, søstre og/eller veninder med. Når du prøver kjolerne på, vil du tydeligt kunne se og høre fra damerne, om kjolen er perfekt til dig. Hold gerne ekstra godt øje med din mor – når hun græder, kan det være tegn på at du nu er iført, din kommende brudekjole. Har Mor meget let til tårer, kan du dog forvente at hun vil græde allerede når du får underskørtet på…

? ARTIKEL: Brudepiger og tilbehør

Hvor finder I jeres brudekjoler?

Fandt du din brudekjole på internettet, i bryllupsmagasiner, i brudekjoleforretningen eller måske på en rejse i udlandet? Deltag i debatten, med andre kommende brude i vores bryllupsforum, eller send en mail direkte til redaktionen på [email protected]

Se oversigt over flere artikler og videoér om brudekjoler

En kommentar til “Ud at se på Brudekjoler”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: