Piger på polterabend

Der er de tætte og nære veninder, og så er der de veninder, man ikke har set i lang tid. Når man skal giftes, er det tid til Polterabend og så er det op til veninderne, hvad dagen skal indeholde! Vi mødte Rikke og hendes veninder, der havde planlagt kællingekamp, Quiz, rodeo tour, brunch, makeup, fotograf og alkohol ad libitum – Der er dømt polterabend, når veninderne tager den kommende brud med på polterabend!

En særlig veninde dag og aften

En polterabend, er dén dag, som de fleste kommende brude, både frygter og glæder sig til. En polterabend er en dag, der planlægges af bruden (eller gommens) bedste veninder (eller venner).Tidligere var en polterabend en dag, hvor man som kommende brud blev ydmyget, en i dag handler en polterabend mere om at give brudens bedsteveninder mulighed for at lærere hinanden at kende forud for selve brylluppet – og ikke mindst er en polterabend den perfekte måde at sige tak for et langt og godt venskab!

Vi følger bruden på TV

Bryllupskanalen har fulgt Rikke og veninderne på Rikkes polterabend, som både bød på brunch, makeupartist, boudoir hos en fotograf, kællingekamp i sumodragt, kys i toget, quiz om Rikke og Rikkes fortid, nutid og fremtid, lækker middag med veninderne og ikke mindste en tur i byen.

Den store overraskelse, surprise, der er polterabend!

Hvad den kommende brud ikke viste, var at svigermor var hyret til at passe det kommende brudepars to små børn, mens Rikke og Stig skulle på polterabend. Rikke viste godt at Stig skulle på polterabend, men Rikke havde selv været i byen, natten op til sin egen polterabend – derfor var det i første omgang, med blandede følelser, at Rikke erfarrede at babysitteren ikke blot var kommet, for at Rikke kunne sove i fred! Rikke skulle på polterabend! Veninderne havde planlagt et stramt program for hvordan, den kommende brud skulle fejre én af sine sidste weekender som ugift! Rikke, den kommende brud, håbede at hun skulle udfordres – men hun havde dog ikke forestillet sig at, der ville blive tale om udfordrende billeder, til sin kommende mand – for det synes han bestemt ikke godt om! Heldigvis kunne fotografen berolige Rikke, om at billederne nok skulle blive lavet i en sober stil! Rikke havde en helt fantastik polterabend,  planlagt af sine bedste veninder. I indslaget fra Rikkes polterabend, kan du se, hvad der var planlagt i anledningen af hendes polterabend.

Hvad skal der ske på din polterabend?

Skal du giftes, så skal der sikkert være en polterabend – hvad forventer du at dine veninder planlægger – og ikke mindst: Hvad frygter du? Er du veninde til den kommende brud, så send os en mail på [email protected] – Vi glæder os til at høre om netop jeres polterabend! Er du blevet gift, eller har du arrangeret polterabend for en veninde eller en ven, så hører vi også meget gerne om jeres overvejelser og jeres plan for den ultimative polterabend!

6 kommentarer til “Piger på polterabend”

 1. Fantastisk
  Undskyld jeg bander, men hold kæft hvor er det en fed video. Efter at have set denne, må I altså også gerne komme med til min polterabend 😉 Da jeg første gang hørte om at Danmark fik en bryllupskanal, tænkte jeg…hmm, er det ikke lidt overkill? Men nu er jeg overbevist, I har sku humor og jeg er vild med jeres site.

  Vidste Rikke at I kom med jeres tv hold?

  Go Bryllupskanalen !

  Svar
 2. Nej, Rikke vidste ikke at der var et filmhold med. Men man bemærkede overhovedet ikke, at man blev fulgt af et kamera.
  Bryllupskanalen skal være velkomne til diverse arrangementer fremover.
  Og det var en rigtig god dag.

  Svar
 3. Kære Alle

  Hvor er det sjovt at følge med fra sidelinien. Tak for nogle gode film.

  Jeg frygter min polterabend, hvor meget kan man tillade sig at blande sig i sin egen polterabend ? Jeg er generelt en smule genert og vil ikke bryde mig om at blive klædt ud i tyl og jeg vil slet ikke bryde mig om at få taget “frække” billeder.

  Er der nogle med nogle gode råd ?

  Knus fra pigen med et dilemma

  Svar
 4. Til “Pigen med et dilemma” Jeg synes helt sikkert du skal vælge at fortælle dine veninder, hvordan du har det med din polterabend, det er jo sådan set din dag, så hvorfor skulle du ikke fortælle det? Hvis du er genert, ved dine veninder det nok også og gode veninder er er gode veninder, hvorfor skulle de dog ville gøre dig til grin. En polterabend handler jo om at have en dejlig dag og det skal du nok også få.

  Men pointen er at jeg helt sikkert synes man sagtens kan sige fra, bare veninderne ved det inden. Tal evt. med din bedste veninde om hvordan du har det med det.

  Håber du får en rigtig dejlig polterabend med efterfølgende bryllup

  Klem
  Sille

  Svar
 5. Kære alle
  Jeg er helt enig med Sille. Jeg har selv talt med mine veninder om, hvad jeg IKKE ville synes var sjovt på en polterabend. De kender mig heldigvis rigtig godt og jeg stoler på at mine veninder finder på noget rigtig sjovt og spændende – Jeg glæder mig meget til en rigtig tøsedag og aften med mine bedste veninder.
  Kh Therese

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: