Sådan får du Smokey eyes

Klassisk aften makeup

Smokey eyes er den hotteste aftenmakeup lige nu. Lær at lave dine egne smokey eyes, med makeupartist Rikke Dengsøe, der giver tips til en trendy aftenmakeup, som kan bruges både til bryllup og fest.

SHOP: Køb makeup til smokey eyes her

Lær at lave enkle og nemme smokey eyes

Du skal bruge en fed øjenblyandt, som du lægger langs øjenvippen. Helt tæt på øjenvippen lægger du en fed streg. Det er vigtigt at male helt ned til selve vippekanten, for at få illusionen af smokey eyes. Stregen blendes ud på øjenlåget. Det kan du sagtens gøre ved at dubbe, med din ene finger. Brug en fed eyeliner eller øjenstreg, der virker som en fedtfarve, så er den lettest at blende ud. Nu har du selve basen på øjenlåget. Nu laver du en streg under øjet. Gør den kraftigst udad til og lad den fade ind, mod øjenkrogen. Blend stregen ud, lige som på øjenlåget. Hér skal du bruge en pensel, da fingrene har tendens til at blive lidt for store. Træk og blend langs stregen.

Øjenskygge med glimmer effekt

Det er en skrøne at smokey eyes skal være sorte. Brug altid en sort streg, for at gøre makeuppen mere intens, og miks med f.eks. en sølvgrå øjenskygge. Øjenskyggen lægges på øjenæblet, midt på øjet, og blendes ud mod siderne. Hvis du vælger en øjenskygge med metalliceffekt får makuppen et mere intenst og dramatisk look. Du kan sagtens laves smokey eyes med metallic lilla, grøn eller en anden metallic øjenskygge.

Husk at slutte af med masser af mascara, der fuldender dine smokey eyes.

4 kommentarer til “Sådan får du Smokey eyes”

  1. Øverst, hvor videoen skulle være, er der kun et tomt hvidt hul. Sådan er det ved flere af artiklerne jeg klikker ind på. Er det min computer der er problemer med?

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: