Fitness øvelser: Faste baller

Træn og trim dine baller. Kira Gall Henriksen viser her hvordan du kommer igang med et effektivt træningsprogram, der rent faktisk virker. I denne video kan du se hvordan du får faste, stramme baller, med disse fitness øvelser der samtidig løfter.

?VIDEO: Slanketips med lette maveøvelser

Squat – styrker også hvis du løber

Den første øvelse er en squad. Stå i skulder bredde afstand med fødderne. Når du går ned, skal du forestille dig at du sætter dig ned på en stol, som er lidt længere tilbage, end den egentlig ville være. Vægten skal lægge på hælene, men tæerne må ikke slippe jorden. Det er vigtigt at knæene ikke kommer ud over fødderne, ellers kan du få ondt i knæene. Gå ned og op igen. Gentag 3×20 gange. Du arbejder med din egen kropsvægt, altså ingen vægte. Det er den typiske antal gentagelser. Denne øvelse ser ikke så svær ud – men det er den og den er effektiv! Og du vil hurtigt se resultater. Hvis du er løber, er det en øvelse, du vil få rigtig meget glæde af, for når du løber, er det ballen, der trækker dig frem.

Få flotte baller, lår og lægge

lunges er en øvelse der fokuserer på ballen, forsiden af låret og læggene. Når du skal lave øvelsen, går du frem og lader som om du binder snørebånd. Gå tilbage igen. Gentag med det andet ben. Gentag 3X20 gange.

 

Velformede baller

Den sidste øvelse er også for ballerne. Læg dig på alle fire. løft først det ene ben opad, i en 90 graders vinkel. Træk op, træk op. Gentag, så længe du kan og så højt du kan. Skift ben og gentag. Denne øvelse får fadt i vores største muskel, gluteusmaximus – Og så giver øvelsen en fantastisk runding på ballen!

Gentag øvelserne 3 gange om ugen, og husk hviledagene, så din krop får mulighed for at restituere.

?VIDEO: Kickstart din slankekur

Al træning kræver energi

… Og der er masser af gode undskyldninger, for ikke at komme igang med at motionere. Jeg har travlt for tiden, jeg skal lige finde et godt træningsprogram, jeg starter imorgen. – Men når du først kommer igang, vil du hurtigt opleve, at du får mere overskud i hverdagen. Kom godt igang med din træning allerede idag!

?VIDEO: Slankende udrensningskur

Hvilket mål har du sat for din træning?

På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om dine mål. Send os en mail på [email protected] eller deltag i debatten i vores bryllupsforum.

Læg en kommentar