Diademer og Tiara som hårpynt

Dronninger og prinsesser bærer ofte diademer eller tiara, men man behøver ikke at være royal, for at peppe sit brudehår op med lidt ekstra luksus. I dag kan diademerne fåes i alle prisgrupper og hvis du tror at diademer var so much last year, kan du godt tro om igen. Diademerne er populære som aldrig før for hårpynt er igen in. Bryllupskanalen ser nærmere på bling-bling til brudefrisuren.

? Køb dit diadem her

Hvad er en tiara?

Tiara var tidligere betegnelsen for den lille prinsessekrone, som du måske husker fra Frøen og Prinsessen. En lille rund krone. I dag bruges betegnelsen i flæng om det samme som et diadem, nemlig et hårpynt, som dekorerer en håropsætning. En tiara og et diadem kan være udformet som en hårbøjle eller en hårkam. Hårkammen betegnes ofte som en halv hårbøjle.

Hvornår kan man bære diadem?

Det er oplagt at bære diadem ved særlige lejligheder. Det kunne f.eks. være til dit bryllup. Med et eksklusiv hårsmykke, har du mulighed for at spice din fremtoning op. Nemt og billigt. Det er vigtigt at diademet passer til både brudekjole, din ansigtsform og selvfølgelig dit hår. Du kan altid få råd og vejledning hos din frisør eller vedkommende der skal stå for dit brudehår. Prisen på diademer er blevet til at betale og det har gjort dem uhyre populære. Med priser fra under 300 kr. er det sjovt at give den lidt ekstra til sit bryllup.

? Sådan får du flot brudehår

Læg en kommentar