Simon Cowell har fundet sin eneste éne.

Simon Cowell, nok mest kendt i offentligheden, som den “onde dommer” i, og hovedmanden bag, Tv-succeser som X-Factor og Talent, både i Amerika, England og Danmark, har fundet sit livs kærlighed og rygter om et snarligt bryllup, florerer i mediebranchen. Omend Simon stadig fastholder at der ikke er tale om en forlovelse, så erklærede han sin kærlighed til sin kæreste i et engelsk TV-program, hvor han udtalte hun er den eneste ene … hun er noget ganske særligt.

Simon`s store kærlighed

Simon Cowell mødte sin store kærlighed, Mezhgan Hussainy under optagelserne til American Idol, men det var først i forbindelse med optagelser til Britain´s Got Talent, hvor Mezhgan var makeupartist for bl.a. Susan Doyle, at de to virkelig fik øjnene op for hinanden. Venner til parret omtaler Simon Cowell´s udkårne Mezhgan Hussainy, som en pige med benene på jorden og tilføjer at det er lige hvad Simon har brug for, for at hans store ego ikke skal løbe af med ham.

Simon er god for 1 milliard kr. og har da også allerede spenderet 2,5 milioner kroner på én gave, til Mezhgan.

Selvom der ikke er tale om en officiel forlovelse, er venner tæt på parret helt sikre på at et bryllup (med sort og hvidt farvetema!!!), kan forventes inden for få måneder. Sangerinden Leona Lewis har da også erklæret, at hun gerne optræder til Simons Bryllup.

Læg en kommentar