Verdensklasses bryllupsvideoer

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupsvideo ud over det sædvanlige

Stillmotion har base i Toronto, Canada, men har hele verden som arbejdsplads. De skyder hvert år mere end 35 bryllupsvideoer. Stillmotion har formået at fornye sig, hvilket har været én af hovedårsagerne til deres store succes inden for bryllupsvideo, i både ind- og udland. Stillmotion tog hurtigt de nye HD DSLR kameraer til sig, faktisk bliver næsten alle deres bryllupsfilm skudt på disse kameraer, fortæller Patrick Moreau fra Stillmotion, til Bryllupskanalen.

Hollywood produceret bryllupsvideoer

Stillmotion bruger den nyeste teknologi, til at skyde deres bryllupsvideo. Deres bryllupsfilm emmer af romantik og når man ser kvaliteten, er man da heller ikke i tvivl om at kvaliteten er på højde med en bedre hollywood produktion. Mulighederne for at skyde bryllupsvideoer gennem en kameralinse, giver et helt unikt, filmisk look, som slet ikke er til at stå for. Samtidig er Stillmotion fænomenale til at skabe fortællinger i deres produktioner – også selv om det “bare” er bryllupsvideoer. Hver enkelt bryllupsvideo bliver forskellig fra den næste. Når Stillmotion skal producerer en bryllupsvideo, så ankommer teamet 2-3 dage før, hvor de forbereder alle muligheder for klip, kameraturer, steadycam-ture, genrebilleder og tulipanskud. Således kan de koncentrere sig 100%, når brylluppet skal stå.

Bryllupsfilm der skiller sig ud fra mængden

Når Stillmotion bliver inviteret til bryllup er intet overladt til tilfældighederne. En bryllupsvideo fra Stillmotion skiller sig ud fra mængden, ikke nok med de er dygtige billedmagere, de er også fantastiske historie fortællere og sublime til at udnytte udstyrets mange muligheder. Stillmotion er ikke bange for at bruge udstyr som, steadycam, dolly og kraner til produktionen af deres bryllupsvideoer. Har dette vagt din interesse, kan Bryllupskanalen oplyse at en bryllupsvideo fra Stillmotion, vil koste 90- 100.000 kr. at få produceret i Danmark.

Bryllupskanalen er stolte over at kunne præsentere nogle af verdens bedste til videografer indenfor bryllupsvideo, intet mindre!

For mere information omkring Stillmotion se her

én kommentar

  1. Elizabeth siger:

    Det er godt nok en flot bryllupsfilm, og smuk cinematografi. Det er noget andet end de mange timers håndholdte kameraoptagelser, man ser, hvor brylluppet ikke kommer til sin ret…

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Trash the dress – tør du?

Af Bryllupskanalen

Verdensklasses bryllupsvideoer

Af Bryllupskanalen

Boudoir billeder

Af Bryllupskanalen

Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bryllupsbilleder i det nye årti

Af Bryllupskanalen

Mangt og meget er sket, siden vores forældre og bedsteforældre blev gift og lod sig forevige, med et helt klassisk bryllupsbillede. De klassiske bryllupsbilleder er typisk brud og gom i fuld figur, med kroppen og blikket rettet direkte ind i linsen. I firserne bliv bryllupsbillederne “frække”, her kiggede gommen ned i kavalergangen på sin brud, eller bed i hendes […]

Bryllupsvideo er et godt minde

Af Bryllupskanalen

En bryllupsvideo er det stærkeste visuelle minde du kan have efter dit bryllup. Vælger du en dygtig videograf, vil du nyde at se din bryllupsfilm igen og igen. Bryllupskanalen kigger på hvad du skal overveje inden du booker din fotograf, som skal stå for jeres ultimative bryllupsvideo.

Boudoir fotograf

Af Bryllupskanalen

Boudoir fotograf til den personlige morgengave Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse […]

Valg af Bryllupsfotograf

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige bryllupfotograf, når I skal have foreviget jeres bryllupsdag. Bryllupsbilleder kan aldrig laves om og derfor er valg af bryllupsfotograf alt afgørende for det endelige resultat. Få tips til valg af den rigtige bryllupsfotograf.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.