Mad til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Valg af mad til bryllup

Sammensætning af mad til bryllup, bør være nøje afstemt med årstidens råvarer. Bryllupskanalen har besøgt Sletten Kro, som ejes af de 2 Michelin Stjerne kokke, bag Formel B, Rune Jochumsen og Kristian Møller. Vi møder Rune Jochumsen til en snak om råvarer og valg af den perfekte menu til bryllup.

Maden til brylluppet

Hvilken bryllupsmenu, der skal serveres til brylluppet, aftales selvfølgelig gennem tæt dialog mellem køkkenchef og brudeparret. Brudeparrets ønsker er udgangspunktet, men suppleres med køkkenchefens faglige kompetencer og erfarringer. Sletten Kro tilbyder netop den erfarring og kundskab, der skal til, for at skabe den perfekte menu til brylluppet, uanset hvilke råvarer sæsonen byder på, af friske råvarer, i forbindelse med netop jeres bryllup. Skal brylluppet være økologisk eller bærerdygtigt, er det også væsentligt at tage højde for hvilke råvarer, der er tilgængeligt, når brylluppet skal afholdes, og samtidig bliver bryllupsgæsterne præsenteret for årstidens friskeste råvarer. Vælger man at bryllupsmenuen skal bestå af friskeråvarer, er det nærmest ensbetydende med at man vælger en bærerdygtig menu til sit bryllup.

Vælg jeres yndlings menu til brylluppet

Uanset om man er til friskfanget torsk eller en god bøf, så handler det om at give køkkenchefen en idé om hvad I tænder på – eller hvad der får jeres tænder til at løbe i vand. Uanset hvad favoritretten er, så kan køkkenchefen piffe retten op, så den får præcis den kvalitet og oplevelse, I ønsker til jeres bryllup.

Hvilken menu vælger I til jeres bryllup?

Hvad består jeres bryllupsmenu af og hvem har sammensat jeres bryllupsmenu? Læg en besked i kommentarfeltet hér under, deltag i debatten i vores bryllupsforum, eller send en mail direkte til bryllupskanalens redaktion på [email protected]  Vi ser frem til at høre om netop jeres bryllupsmenu!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »