Vintage brudekjoler

 

Er du til et bryllup i historiens tegn, med masser af personlighed, kan en vintage brudekjole, være et godt valg for dig. Bryllupskanalen ser på vintage brudekjoler, der ikke nødvendigvis behøver at være gamle mølædte kjoler der lugter af fugtig kælder. Brudekjoler kan være lange eller korte og emmer af personlighed

vintage brudekjole

Shopper-generationen har fået øjnene op for vintage brudekjoler, så kan du fremskaffe din mor`s prinsesse brudekjole, eller endnu bedre din mormors brudekjole fra 30èrne, er du med på den nye bølge, med nogle få tilretninger, kan du blive den hotte brud. Der er et marked for vintage i disse år og dette gælder også indenfor brudekjoler. Det personlige bryllup, har taget sit indtog så hvis du kan finde en brugt brudekjole med masser af historie, er du med på den nye trend.

Amerikanerne vilde med vintage

Det svære ved vintage brudekjoler, er at fremskaffe netop den drømme brudekjole, man har i tankerne. Men Internet butikker i USA, har specialiseret sig i brugte brudekjoler. Vil du have mere inspiration til din drømmebrudekjole kan du se på butikken Antiquedress.com som har specialeseret sig i i brudekjoler fra 1850 og frem til 90èrne, på thevintageweddingdresscompany.com kan du få mere inspiration, med brudekjoler fra 30èrne frem til 1970èrne.

Bryllup og brudekjoler

Brugte brudekjoler

Hvis man vælger en brugt brudekjole, skal man tænke på at den nødvendigvis ikke bliver billigere, end en helt ny kjole. Brudekjolen skal tilrettes, repareres og renses, så kan den til gengæld også komme til at ligne den brudekjoler, der blev skabt tilbage i det år den blev produceret.

De gamle stilarter

Det er et hit at blande gammelt og nyt, det kan være kjolen, sløret eller blot et par vintage sko. De smukke stilarter, tilbage fra 50èrnes design med stram talje og fuld nederdel eller 1930èrnes, Hollywood inspirerede Charmeuse kjoler, er gode bud på nogle flotte klassiske brudekjoler.

Valg af brudekjole

Vælger du at gå op af kirkegulvet i en brugt brudekjole, så hører vi gerne fra dig, skriv til os på [email protected] og fortæl din historie og send gerne billeder af din brudekjole.

4 kommentarer til “Vintage brudekjoler”

 1. Så sjovt! Den ligner stort set den kjole som jeg har valgt til mit bryllup, Weee jeg glæder mig 🙂

  Svar
 2. Hej Anita,
  jeg synes bare den er så fin den kjole. Hvor har du købt din henne? Venligst Kristina

  Svar
 3. Jeg syntes ikke det er en brudekjole. Brudekjoler er kendt for at være lange! : Syntes det nu mere er en prom dress, eller en konfirmations kjole.

  Svar
 4. Jeg synes den er fin.LOVE IT!!! Fandt også nogle fede nogen på vintagebrud.dk. Der er masser af inspiration at hente. Jeg kan rigtigt godt lide, at kjolerne er korte. Det er anderledes….! ME LIKE. Kh Lisa

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: