Bryllup i forsamlingshus hitter igen

Prinsessebryllup i forsamlingshus

For kun få år siden, kunne brylluppet ikke blive ekstravagant nok. Brylluppet skulle være som et rigtigt prinsessebryllup! Så kom krisen – og nu er selv prinsesserne blevet bevist omkring økonomi, budgetter og miljøhensyn. Da økonomien var på sit højeste, var bryllup i forsamlingshus nærmest et no go, men når jobsituationen er usikker og ejendomsværdien er faldet, så er forsamlingshusene igen blevet det helt store hit! Kvadratmeterprisen for et festlokale og tendensen blandt brudeparrene taler sit tydelige sprog: Man får bare mere bryllup for pengene. Og for ganske få midler, kan selv det kedeligste landsby forsamlingshus piftes op, til livets store fest.

?SHOP: Billige accessories til dit bryllup

Forsamlingshuse hitter igen

Forsamlingshuse har i mange år været associeret med bingo, hammondorgel og “sejler opad åen”. Blandt moderne brude et totalt no-go, men bryllupsdesigner Louise Lie von Linstow oplever at brudeparrene igen er begyndt at vælge den billige løsning.” De fleste bryllupper jeg pynter op til har det seneste år været forsamlingshuse og teltbryllupper i haven. Jeg bruger klassiske danske blomster der er i sæson, fremfor eksotiske orkidéer og Callaer fløjet ind fra Thailand og Mexico. Det er billigere og mere miljøvenligt og det helt rigtige signal at sende til sine gæster i disse år. Hvis jeg selv skulle giftes igen, ville jeg da klart også vælge et billigt sted og så få det pyntet op så det matcher min personlighed. Udover det økonomiske aspekt er problemet jo også at hvor mange af os er det lige der har det komfortabelt på et slot? Det kan hurtigt blive meget stift og en uvant oplevelse for folk. På ens bryllupsdag er det faktisk ekstra vigtigt at vi har det godt der hvor vi er og føler at vi kan være naturlige. Det er ikke længere så vigtigt for os at flashe vores pengepung, men at vise at vi tør gøre brylluppet personligt, unikt og at vi tænker på både miljø og den gode stemning. At holde bryllup i forsamlingshus er faktisk blevet trendy igen.”

? VIDEO: Tema bryllup i forsamlingshus

DIY: Gør det selv

Interessen for kreative ideer og gør det selv tips til borddekorationer og bryllupsplanlægningen, er enorm. Selv gjort er velgjort og så er det både billigt og personligt. De danske brude er ikke længere bange for at kaste sig ud i design af ringe, takkekort og borddekorationer, og til forskel fra tidligere, forestår de ikke blot designet, men også udførelsen af det færdige produkt. Det betyder at det kommende brudepar kan spare penge og samtidig er der mulighed for, at processen kan blive en rigtig hyggelig og romantisk del af forberedelserne til den store dag.

? Artikler og Video om kreative ideer

En kommentar til “Bryllup i forsamlingshus hitter igen”

  1. Der findes mange flotte forsamlingshuse rundt omkring i Danmark, som også ligger i romantiske og naturskønne områder. Det er bestemt muligt at finde forsamlingshuse til bryllup i hele Danmark.

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: