Hyr en bryllupsdesigner

Louise Lie von Linstow

[email protected]

Danmarks dygtigste designer

Er du født med ti tommelfingre? Har du lejet et FESTLOKALE der ligner en tysk bunker fra 2. verdenskrig og er du i PANIK over hvordan du skal få det til at ligne en ROMANTISK herregård? Skal du giftes om en uge og har stadig ikke liiige fået tænkt over hvordan dit bryllup skal se ud endnu? Er  du i tvivl om hvilke BLOMSTERDEKORATIONER der egner sig til runde borde? Står du og vakler mellem ønsket om et PRINSESSEBRYLLUP holdt i hvid og creme og et vildt boheme bryllup i GULD og  LILLA ( og mangler lige det sidste skub fra en professionel til at hjælp dig med at præcisere dine ÆGTE ØNSKER? ) Ønsker du idéer der kan gøre dit bryllup til en fuldkommen UOVERTRUFFEN og aldeles ANDERLEDES dag for dig og dine gæster? Så er det godt du har fundet frem til mig. Jeg er nemlig den eneste bryllupsdesigner i Danmark.

Min passion er pynt!

Jeg lever og ånder i mit professionelle liv for blomster, farver og stemninger, idéer, tekstiler, mønstre, tapeter, smagsoplevelser og dufte. Jeg arbejder som boligstylist, foodstylist og trendspotter for nogle af danmarks største livsstilsmagasiner og tv-kanaler. Derudover skriver jeg livsstilsbøger for et af danmarks største forlag og i 2009 udkom min bryllupsbog ”JA! Vi skal giftes” skrevet sammen med Nanna Rohweder og modediktator Jim Lyngvild. Du kender mig muligvis fra DR- tv produktionen ” Den store dag ” hvor jeg designede bryllupper i ét væk i sammen med Puk Elgård og Bill Holmberg.

Jeg elsker at dele ud af mine bedste bryllups hemmeligheder!

Her på bryllupskanalen giver jeg gode tips til hvordan du nemt kan pynte smukt op til dit bryllup ? blomsterdekorationer på kagefad, ? pynt et træ, men hvis du ønsker dig en overordnet designplan for hvordan dit bryllup skal se ud kan jeg hjælpe dig med alt fra hvordan du transformerer et kedeligt festlokale til hvilke bordkort der egner sig bedst til lige præcis dit bryllup. Hvilken blomst er billig i brug når der skal bruges 200 styk til at pynte på bordene og hvordan pynter man egentlig op i et telt så det bliver smukt og overdådigt? Jeg har overnaturlige kræfter når det kommer til oppyntnings idéer. Du behøver ikke være rig!

Jeg kan skabe de vildeste visioner for dit perfekte bryllup og enten hjælpe dig med at udføre dem eller du kan sætte et hold folk i gang med at klippe, klistre for at holde omkostningerne nede.

Priser for et professionelt bryllupsdesign

Og nu vi er ved omkostninger. Jeg er sikker på at du gerne vil vide hvad det koster at få sådan én som mig, der til daglig indretter for Baronesse Caroline Fleming og arbejder i mediebranchen til at pynte smukt op til dit bryllup. Mit svar til dig er, at det sikkert er billigere end du tror! Jeg kan ikke give dig nogle faste priser da det afhænger hvad, hvor og hvor meget. Det er op til dig hvad du har råd til. Jeg påtager mig alt fra store Herregårdsbryllupper med 200 indbudte til  små hyggelige havebryllupper i telt med 30 gæster. Mit speciale er at transformere noget ordinært til noget fantastisk. Jeg kan konsultere dig over mail hvor du modtager tekst og inspirationsbilleder eller du kan gøre som bl. a. Jeanne og Jakob der holde et winter wonderland bryllup der valgte at leje et billigt lokale til deres bryllup og så at hyre mig til at gøre rummet helt uimodståeligt, eventyrligt og meget personligt. Send mig en mail, hvor du præciserer jeres behov og du vil opdage at du ikke behøver være Joachim von and  for at hyre mig.

De bedste hilsner

Louise Lie von Linstow

[email protected]

6 kommentarer til “Hyr en bryllupsdesigner”

 1. Hej.. jeg kunne godt tænke mig at vide hvad det koster hvis man skal have hjælp af dig.

  Svar
 2. Kære Malak.
  Jeg har forskellige prismodeller for forskellige ydelser. Jeg tilbyder små inspirerende konsultationer til tilsvarende små penge og store hele pakkeløsninger. Prisen afhænger jo også af hvor stort et område/lokale der skal designes og hvad du kunne tænke dig af stil og stemning. Derfor synes jeg det bedste er, at du mailer til mig på [email protected] og så finder vi en pakkeløsnings model der passer til dig og dine behov og ikke mindst din pengepung.
  Glæder mig til at høre fra dig, Malak
  De bedste sommerhilsner
  Bryllupsdesigner
  Louise Lie von Linstow

  Svar
 3. Hej Louise
  Jeg blev meget inspireret af dit bordpynt mm som du brugte til tema brylluppet “winter wonderland”, Det var bare super flot.
  Skal selv giftes til sommer næste år, farverne blir hvid, sølv og lys rosa. Ville høre dig hvor i købte de forskellige lysestager, spejler, duge som i brugte evt med pris.
  Håber at du kan hjælpe mig
  M.V.H Tanja

  Svar
 4. Hej Louise.
  thanks for the wide range of inspiring videos. I am just wondering if there is any possibilty for renting big tents wgite ones for a wedding. It should include mirrors and some golden decors to pift it up and fulfill our wish and dream of a ryal and princess wedding.
  Sincelry Amy.

  Svar
 5. Hej Louise, hvor kan jeg købe det flotte blomstrede papir du bruger til dine hjemmelavede invitationer? Vh Laila

  Svar
 6. Hej Louise jeg ønsker mig så inderligt et tema der hedder frost, vinter.. jeg vil så gerne have masse sne fnug og stjerner har prøvet at se om jeg har kunne finde det på nettet men ved ikke hvor jeg skal lede efter dem jeg har desværre kun 42.000 til det hele men har sat 9000 kr af til deko ville høre om du kunne hjælpe med at sætte lidt lys over det hele for er lige faldet ned i et sort huld lige nu hilsen en meget ned trykt brud chalin

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: