De vandt et eventyrligt bryllup

Bryllupsfest for alle pengene

Mød Sandra og Kåre, der vandt et eventyrligt bryllup til en værdi af 300.000 kr. Skala FM vækkede dem kl. 05.15 og Bryllupskanalen var med.

Om bryllupskonkurrencen

780 par tilmeldte sig Skala FM´s konkurrence om et eventyrligt bryllup, 15 par blev udtrukket i finalen, Vinderne fik 57697 stemmer, 5 par fik halv delen af alle stemmerne. Vinderne, 2. og 3. pladsen fik til sammen 39,1 % af alle stemmerne. Kun 46 stemmer adskilte vinderne fra 2. pladsen!

Se de lykkelige vindere

Tidligt fredag morgen, d. 26. Januar 2010, mødte Bryllupskanalen og redaktionen fra Morgenministeriet fra Skala FM, på en lille, smal gade i Nordborg. Det var hér, i det gule hus, at vinderparret lå og sov. De sover på overetagen, det havde Trine fundet frem til, via en velinformeret kollega. Trine stod gemt i garagen, lige under soveværelset. Med megafon, lirum-larum, råben, skrigen, og selvfølgelig brudemarchen, stod Morten P for morgenvækningen, af det heldige vinderpar, af det eventyrlige bryllup. Er der nogen der ligger og sover hér? I nr. 17? Der er ikke nogen der sover længere, i nr. 17, råbte Morten P, i sin medbragte megafon. Så blev lyset tændt og persienner rullet op. Kåre var den første, der stak hovedet frem og kort efter kom Sandra også til. Kåre og Sandra, I har vundet et eventyrligt bryllup!!! Brølede Morten P i megafonen.

Hvilken overraskelse

Der var ingen tvivl om at nyheden om at det unge par nu skulle giftes, og at de var de heldige vindere af Skala FM ´s eventyrlige bryllup, vagte stor begejstring og der blev kysset og krammet. Sandra var stadig i chok: nr 17? Hvad sker der? havde hun tænkt, da Morten P havde vækket dem, meget tidligt i morges. Sandra og Kåre fortæller at alle deres venner og familie har været med, og folk de slet ikke kender også har stemt på dem. Selv fra Tyskland er der kommet stemmer og nogen har hængt sedler op, med opfordring til at stemme på Sandra og Kåre. Kåre, Sandra, venner og familie har hængt plakater op i Nordborg, hvor parret efterhånden er blevet helt kendte, og der er blevet reklameret i div. grupper på Facebook. Vi er ovenud lykkelige! Tak til alle dem der har brugt tid og gerne ville stemme på os! Vi holder en rigtig kanon god fest for alle dem der har støttet og hjulpet, udbryder Kåre, i sin lykkerus.

Venner og familie fik besked

Som det første tog det lykkelige, kommende brudepar, over til Sandras mor, som fik en morgenvækning. Efterfølgende kom turen til Kåre´s forældre. Sandra og Kåre´s forældre var ovenud lykkelige, for de havde også knoklet, for at netop Sandra og Kåre, skulle blive vinderne af det eventyrlige bryllup. Sandra og Kåre havde fridag, men besøget alligevel deres arbejdspladser, for at meddele om den gode nyhed. -Og i aften står den på 80´er fest, fortæller Sandra.

Planlægning af et eventyrligt bryllup

Sandra har en nogenlunde ide om hvordan brudekjolen skal se ud, men der bliver masser af planlægning inden brylluppet, for det er stadig ikke besluttet hvilke blomster og farver, der skal være i brudebuketten, eller hvordan bordkortene skal se ud.

Se mere fra afsløringen

Her kan du læse om Skala FM´s konkurrence om et eventyrligt bryllup

Her kan du læse om offentliggørelsen af Sandra og Kåre, som vindere af et eventyrligt bryllup.

Se billeder og hvad Jyske Vestkysten skrev om offentliggørelsen af vinderparret

Se mere video fra offentliggørelsen og overraskelsen på Skala FM

Skriv til Sandra og Kåre

I vores kommentarfelt kan du skrive en hilsen til Sandra og Kåre. Har du selv deltaget i en konkurrence, vundet et helt eventyrligt bryllup, eller blot dele af dit bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected]

11 kommentarer til “De vandt et eventyrligt bryllup”

 1. Det var sådan en vild oplevelse, at blive vækket på den måde. Det tager noget tid før, at man egentlig finder ud af, at man har vundet noget SÅ stort! Der er gået et par dage nu, fra vi fik at vide, at vi har vundet. Det er først nu, det faktisk er ved at gå op for mig, at jeg skal giftes med den mand jeg elsker højere end ord kan beskrive det. Jeg takker alle dem som har været med til, at gøre min drøm til virkelighed. Det er SÅ vildt dette her. <3

  Svar
 2. Kære Kåre & Sandra
  Hørte jer i radioen i fredags og nu har jeg også set jer i indslaget her. Hvor ser i bare lykkelige ud. Tillykke med jeres gevinst. Hvor må det være vildt at vinde et bryllup til så mange penge.

  Super mange gange tillykke til jer !

  Svar
 3. Hvor er det bare et dejligt indslag, men bliver jo helt lykkelig af at se det.
  Tilykke til det kommende brudepar 🙂

  Svar
 4. Hej Sandra og Kåre!
  Hvor er det bare vildt, så lykkelige i blev! hvor var det fedt at se! Kæmpe tillykke! I har virkelig fortjent det!
  Jeg håber at man kan følge med I jeres bryllupsplaner! Måske du holder os opdateret – Hvor mange gæster skal I have osv. Det må være helt vildt, så meget bryllup man kan få for 300.000 kr! Det er for sindsygt! Endnu en gang tillykke!
  Kh Therese

  Svar
 5. Vildt !

  Mange gange tillykke med jeres gevinst.

  Hvor skal I holde jeres bryllupsfest henne ?

  De bedste hilsner
  Signe

  Svar
 6. Hej Sandra!
  Hvor fedt I vandt! Vi har en fælles ven, som fortalte om jeres mission (der blev selvfølgelig sendt en ekstra stemme jeres vej)
  FEDT det lykkedes jer! I virker som et vildt lykkeligt par!
  Knuuuus Bettina 😉

  Svar
 7. Hej alle sammen!

  Jeg takker alle sammen for jeres lykkeønskninger! Vores planer er ved, at være færdige. Festen skal holdes på Hindsgavl slot.

  Det var meningen, at vi ville lave en hjemmeside til alt info, men vi har ikke rigtig fået taget os sammen, da der har været så mange ting i øjeblikket. Alt det her planlægning og vi har lige været igennem to begravelser også, men nu er vi klar til den store dag d. 23 oktober.

  I kan læse lidt på vores gruppe på Facebook som hedder “skal Kåre og Sandra giftes”

  Med venlig hilsen
  Sandra

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: