Lækre velkomstdrink

Bryllup med en lækker velkomstdrink

Skal du holde bryllup med stil, så start bryllupsfesten med lækre, kølige og festlige velkomstdrinks. Bryllupskanalen er taget på Cocktailbar, for at få de bedste tips, til spændende drinks med champagne. Se hvordan du selv laver flotte og velsmagende velkomstdrinks til dit bryllup, som tager gæsterne med storm.

Velkomst med champagnedrinks

Til ethvert godt bryllup, bør der serveres en velkomponeret drink, ved gæsternes ankomst til feststedet. De fleste bruger champagne som velkomstdrink, men hvorfor ikke servere lækre cocktails i flotte farver. Bryllupskanalen har søgt gode råd hos en professionel bartender, der giver inspiration og viser hvordan man mixer årets mest trendy velkomstdrinks. Nøgleordet for eksklusive velkomstdrinks er stil.

Den første drink sætter stemning til bryllup

Overvej hvilken stemning og stil der passer til jeres velkomst drinks. Holder I er let havebryllup, vil det være naturligt med en let velkomstdrink, men holdes jeres bryllup om vinteren, skal der måske sættes en anden stemning. Hvad med en lækker, kølig Champagne Mojito eller Mojito Royal som den også kaldes, som er en fantastisk velkomstdrink til et varmt sommerbryllup. Bryllupskanalen giver dig de bedste opskrifter, på en skøn, let og forfriskende drinks til dit bryllup. Server èn lækker, velsmagende drink der sætter stemningen til hele jeres bryllup.

3 gode opskrifter på velkomstdrink

French 75

½ Frisk citron

1 cl. sukkersirup

3 cl. gin

Shakkes med is og toppes af med champagne

Old Cuban

4-6 blade frisk mynte

6 dråber Angostura

1 cl. sukkersirup

½ frisk lime

3 cl lys rom, 3 cl. mørk rom

Shakkes med is og toppes af med champagne

New york cosmo

4 cl mandarin vodka

2 cl Cointreau

½ frisk lime

6 cl tranebærjuice

Shakkes med is

Alle velkomstdrinks serveres i kolde glas med stilk.En kommentar til “Lækre velkomstdrink”

  1. Jeg skal godt nok ikke giftes, men tak for tip til drinks. De bliver lige testet med drengene i weekenden og måke endda også den lyserøde! Cool med et velproduceret videosite – kan vi få et for mænd også? Jeg er vel ikke den eneste, der ikke fortæller videre at jeg har været på “bryllupskanalen”.

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: