Frisør til bryllup

Find den rigtige frisør til dit bryllup

Hvem har ikke oplevet at have en dårlig hårdag? Skal du giftes, så skal håret sidde perfekt til dit bryllup! Med valget af den rigtige frisør, er du ikke bare sikker på at håret sidder godt, men at det faktisk også sidder sådan som, du havde forestillet dig at, det skulle. Bryllupskanalen ser på valg af den bedste frisør til dit bryllup.

?SHOP: Køb hårpynt, diademer og de mest eksklusive hårnåle hér

Sådan får du den perfekte opsætning af brudehår

Opsætningen af dit brudehår skal være perfekt og personligt. Sørg for at finde massere af billeder af brudehår, opsætninger og frisurer til inspiration. Måske finder du ikke præcis den frisure, som du drømmer om, men har du billeder og inspiration nok, kan den perfekte opsætning sammensættes, ud fra enkeltdele af de forskellige billeder. Billederne skal du have med som inspiration til din frisør, så I er helt enige om hvad du ønsker. Sørg for at have et nogenlunde klart billede af hvad du ønsker, når du taler med frisøren, men lyt og være åben for nye forslag og ideer til opsætning af dit brudehår.

? se indslag om brudefrisure hér

Hvilken frisør overlader du ansvaret til?

Når du skal vælge hvem der skal sætte din bryllupsfrisure, er det ikke nødvendigvis det samme sted, som du normalt bestiller klipning og farvning hos. Der kan nemlig være stor forskel på hvilke spidskompetencer, den enkelte salon har specialiseret sig i. Det betyder samtidig at du ikke behøver at have dårlig samvittighed, hvis du vælger en anden frisør til dit bryllup.

Find en frisør du stoler på

De fleste bruger deres egen frisør, for ham eller hende har man tillid til og stoler på. Tillid er faktisk en altafgørende faktor for hvem du bør vælge til dit bryllup. Særligt hvis ved kommende bliver syg, for hvor syg skal frisøren være, før han/hun aflyser aftalen og hvad er så plan-b. Selv om langt de fleste frisører er 100% professionelle, hvilket også indebærer at man ikke aflyser en aftale med en brud på hendes bryllupsdag, med mindre at der er tale om alvorlig sygdom eller lignende. For god ordensskyld, bør du altid sørg for at have en helt klar aftale om hvad du/I gør, i tilfælde af det værst tænkelige, som f.eks. sygdom.

Vælg din egen frisør til dit bryllup

Fordelene ved at vælge sin egen frisør til sit bryllup, er ubetinget at han/hun, kender dig, din stil, personlighed og hårtype. Det kan derfor være lettere at nå frem til nøjagtig den opsætning, som passer til dig, din kjole og dit bryllup.

Find en hairstylist til dit bryllup.

Din frisure skal holde hele dagen og det meste af natten, derfor er det vigtigt at håret bliver sat, af én der har specialiseret sig i netop brudefrisure. Måske har din egen frisør ikke speciale i opsætning af brudehår og så kan det være en fordel at vælge en anden, til netop denne opgave.

–> Se Stine Ternstrøm blive stylet af frisør

Booke en prøveopsætning af brudefrisure

Når du har dannet dig et indtryk af hvordan du ønsker din frisure skal være og har valgt den rigtige frisør til dit bryllup, er det tid til at bestille en prøveopsætning. Det er vigtigt at få en prøveopsætning og medbringe en masse billeder, så frisøren ikke kan misforstå hvad man mener og ønsker. Tag et billede med af din kjole, så frisøren kan opbygge en opsætning, som stilmæssigt passer til brudekjolen.

–> Læs om makeup og makeupartist til bryllup

Bestil frisør til dit bryllup

Når du har fundet den perfekte frisure og den helt rigtige frisør, er det tid til at booke en aftale med din frisør til dit bryllup. Spørg frisøren en ekstra gang, om hun er helt sikker på at han/hun er tryg ved at skulle lave netop den frisure, DU gerne vil have. Sørg for at booke aftalen med frisøren, tidligt nok på dagen, til at du kan nå i kirken til tiden, eller de obligatoriske 5 minutter forsent.

Inspiration til brudehår

Få inspiration til dit brudehår, og valg af frisør til dit bryllup, når bryllupskanalen sætter fokus på flotte frisurer til dit bryllup. I samarbejde med Maria fra Lynge Hairdesign, viser vi de bedst, flotteste, trendy, nye og klassiske brudefrisurer og opsætning af hår til dit bryllup, fest eller blot som inspiration til en ekstraordinær og smukkere hverdag.

?VIDEO&ARTIKLER: Inspiration til skønhed, mode og makeup til dit bryllup

Hvilken frisure skal du have på bryllupsdagen?

Hvordan fandt du den helt rigtige frisør, og skal du have en helt speciel og unik opsætning af dit hår, til dit bryllup, så hører vi gerne fra dig. Deltag i debatten med andre kommende brude i Bryllupskanalens forum, eller send redaktionen en mail på [email protected] Vi glæder os til at høre om netop dit valg af frisør til bryllup.

Læg en kommentar