Morgengave

Morgengave

Inspiration til morgengave

I “gamle dage” var det kun gommen, der gav bruden morgengave. I dag er det kutyme, at også bruden giver gommen en kærlighedgave. Her på Bryllupskanalen kan du få en masse inspiration til morgengaver. Der er ingen regler for hvad, eller hvor meget, man skal give i morgengave. Dog er det vigtigt at en morgengave er personlig og noget som modtageren kan have hos sig, eller huske resten af sit liv. Få inspiration til valg af den perfekte morgengave.

?VIDEO: Jagten på morgengaver til manden

Morgengave med omtanke

Et armbåndsur er et stort hit som morgengave. Et ur, af en vis kvalitet, kan nemlig bruges hver dag, resten af livet. Et ur ser man på mange gange i løbet af dagen og hvis det er givet i morgengave, vil uret, lige som en vielsesring, minde om sin elskede mange år ud i fremtiden. En morgengave skal ikke nødvendigvis, være noget man bruger hver dag, det kan også være en oplevelsesgave, en rejse, et klenodie eller blot noget, som modtageren er særlig glad for og som man har valgt med omhu. Og hvis morgengaven er valgt med kærlighed og omtanke, er det ikke prisen, som er afgørende for værdien!

?SHOP: Billige og personlige morgengaver til manden

Personlige morgengaver

Mere og mere almindeligt er det at give et personligt portræt. Et såkaldt boudoir-billede. Det er som regel bruden, der har været hos fotograf, hvor hun har fået lavet en serie smukke og intime billeder. Boudoir-billeder er mere kunstneriske billeder af brudens krop eller områder af kroppen, som manden er særlig glad for, end det er nøgenbilleder. Boudoir-optagelser laves som regel letpåklædt eller nøgen, men med fokus på at vække nysgerrighed frem for at afsløre “for meget”.

?VIDEO: Boudoirbilleder er den personlige morgengave

En morgengave som oplevelse

Der er masser af fordele ved at lade morgengaven være en oplevelsesgave – og mulighederne er endnu flere! Undersøg om der umiddelbart før jeres bryllup bliver frigivet billetter til store koncerter (eller måske intimkoncerter) med en kunstner, som betyder noget specielt for jer. En oplevelsesgave, kan også være et weekendophold, som giver tid til kærlighed. Om det skal være her i landet eller en weekendtur til Paris – kærlighedens by, er helt op til fantasien og pengepungen. Der findes også masser af muligheder for at give en oplevelse som udfordre jer begge – hvad med faldskærmsudspring, helikopter-tur, eller en middag med overnatning på et af landets fantastiske hoteller eller kroer. Morgengaver behøver ikke at koste en formue, det kan være at din elskede vil blive langt mere overrasket, hvis du sætter dig ind i én af hans store interesser. Det kan du gøre ved at købe den “rigtige” gadget – eller måske blot et personligt gavekort, hvor du lover at han få lov til at gå til “fodbold” med drengene hver onsdag – helt uden brok!

?ARTIKEL: Morgengaven til manden 2010

Uanset hvilken morgengave du vælger til din elskede, så husk at det er med morgengaven, som med alle andre gaver: det er tanken der tæller!

Få mere inspiration – se vores indslag om valg af morgengave & se vores indslag omkring boudoirbilleder

Læg en kommentar