Et utraditionelt bryllup

De utraditionelle bryllupper

De utraditionelle bryllupper vinder mere og mere indpas i Danmark, for hvorfor ikke bare give den hele armen, når det nu kun er denne ene gang. Bryllupskanalen har været i kontakt med mere end 20 brudepar, der i år, vælger at holde et utraditionelt bryllup. Bryllupstemaer der hitter er Calypso, Winter wonderland, strand bryllup, James Bond og Las vegas bryllup. Der er ingen grund til, at alle bryllupper absolut skal være ens. Bryllupskanalen kigger på de utraditionelle bryllupper i danmark og i udlandet.

Bryllup under vand

Det lyder umiddelbart urealistisk og meget dyrt, men det er det faktisk ikke, og det kan sagtens lade sig gøre. I Thailand finder man eksperter i disse undervandsceremonier. Giftelystne par, fra hele verden, tager hvert år til Thailand, for at få en alternativ vielsesceremoni. Med lysten til at gøre noget helt utraditionelt, og ønsket om vand og hvide badestrande, kan denne form for bryllup, være den helt perfekte løsning. For at tage springet og give sit ja under vand, skal man selvfølgelig have dykkercertifikat, men så har man også et meget utraditionelt bryllup – og nogle MEGET våde bryllupsbilleder 🙂

? Læs artiklen : Bryllup i udlandet

Helikopter bryllup

En tur til Las Vegas, og et bryllup i helikopter over Gran Canyon. Præsten vier jer om bord på helikopteren. Igen et meget utraditionelt bryllup, som er en ægte “Just the 2 of us” oplevelse. Gå i fodsporene på Frank Sinatra og Elvis Presley og gå på kasino efter jeres vielse og spil på rød. Las Vegas er et fantastisk bryllupsby med evigt godt vejr og glade mennesker. Et bryllup i september eller oktober, vil absolut være gode bud på bryllup i verdens bryllupsby nr. 1, da vejret i Las Vegas i denne periode er til at have med at gøre, med sol og 20-27 grader.

? Artikel: Bryllup i Las Vegas

Bryllup på stranden i Danmark

Hvis man har gode nerver og tør trodse det danske sommervejr, kan et strandbryllup blive et smukt og utraditionelt bryllup. Man har mulighed for at låne en privat strand eller blive gift et offentligt sted. Man skal undersøge det godt, for brug og regler af det offentlige sted samt søge tilladelse først. Men mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne for hvor man vil vies henne.

? VIDEO: De holdte et tema bryllup

Udenlandske vielser

Husk at i visse lande kan det være en rimelig kompliceret affære, at få en tilladelse til at blive viet. Et er attesterer man skal have styr på hjemmefra, noget andet er de eventuelle regler, der gælder i det pågældende land, man ønsker at blive gift  i. Man skal huske at have masser af tålmodighed, og forbedrede sig ordentligt hjemmefra, når brylluppet planlægges. Ofte kan tingene trække i langdrag, og det kan virke helt uoverskueligt. Husk at undersøge hvilke regler, der gælder for netop det land, I vælger at gifte jer i – og tjek altid hvor meget der er inkluderet prisen, og hvad der skal betales ud over prisen. Det ville være ærgeligt at komme hjem, flere tusind kroner fattigere og med et ugyldigt ægteskab.

Danske vielser

Skal du vies et offentligt eller privat sted i Danmark, skal du selvfølgelig spørge din kommune, eller den kommune i ønsker at blive viet i, om de vil vie jer. Det er meget forskelligt fra kommune til kommune om de vil være med.

Læg en kommentar