Kanapeer til bryllupsreception

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Skal du holde bryllupsreception, er kanapeer et oplagt valg, som snacks til receptionen. kanapeer er små lækre snacks, som er virkelig lette at lave. I dette indslag viser Louise Lie von Linstow lækre kanapeer, som kan tilberedes dagen i forvejen.

Du kan finde flere af Louises lækre opskrifter til snacks og kanapeer i bogen “JA! Vi skal giftes”

Ristede saltmandler

Disse ristede mandler med salt egner sig godt til en tør hvidvin eller en tør champagne.

Du skal bruge: Mandler, flager af havsalt, olivenolie og frisk timian.

Den friske timian skal ligge i koldt vand. Varm en tykbundet pande og rigeligt olivenolie. Hæld mandlerne på og lad dem riste. Tilsæt masser af groft havsalt, gerne rigeligt, da det er ikke det hele, der sætter sig fast på mandlerne. Mandlerne skal være brune og en smule brankede men ikke brændte.  Tilsæt timian, i små stykker, lige før mandlerne er færdig ristede. Læg mandlerne til afkøling, på bagepapir på en bagerist. Mandlerne skal afkøle på rist, ellers bliver de bløde. Drys med ekstra salt, når olien er næsten tør. Afslut med lidt mere frisk timian.

? VIDEO: Mad til bryllup

Fyldte dadler.

Disse dadler er en lækker og anderledes snack til receptionen.

Ingredienser: Gedeost, tørred rosmarin, olivenolie, salt og peber.

Gedeosten røres op med olie og tørred rosmarin, smag til med rigelige mængder salt og peber. Dadlerne er meget søde, men denne snack skal ikke smage som en dessert. Fyld dadlerne med en teskefuld oprørt gedeost. Afslut med peber og rosmarin.

? VIDEO: 3 lækre velkomstdrinks til bryllup

Hjemmelavet mynte chokolade

Denne hjemmelavede myntechokolade er verdens nemmeste snak, og samtidig der den rigtig godt ud.

Ingredienser: Friske mynteblade, smelte- eller kogechokolade.

De friske mynteblade lægges i blød, i iskoldt vand i ca. 30 min. Chokoladen smeltes i mikroovn, eller i vandbad. Myntebladene dubbes tørre og dyppes i chokoladen. Lad dem afkøle på bagepapir. Nu er myntechokoladen klar til servering, men man kan med fordel lægge dem på køl eller frys, så bliver de ekstra lækre.

Serverer I kanapeer til jeres reception?

Vi hører gerne om jeres bryllupsreception og hvad I serverer for jeres gæster. Send en mail direkte til redaktionen [email protected] eller deltag i debatten i vores bryllupsforum, hvor du også kan dele lækre opskrifter med andre kommende brudepar.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »