Åbning af champagne

Sådan åbner du en flaske champagne

Til et rigtigt bryllup, skal der være champagne. I denne video, viser Tim Vollerslev hvordan en flaske champagne åbnes, hvis det skal foregå helt korrekt.

?SHOP: Køb din champagne hér

Hvornår serveres champagne til bryllup

Champagne kan serveres på flere forskellige tidspunkter på bryllupsdagen. Hvis brudeparret har behov for at dulme nerverne før vielsen, kan bruden og brudgommen nyde et enkelt glas, med deres respektive familier, allerede før brylluppet. Ellers vil den første champagne blive serveret for brudeparret umiddelbart efter vielsen. Det kunne f.eks. være på turen fra kirken eller rådhuset til reception eller feststed. Ved receptionen kan der serveres champagne til gæsterne. Der kan også serveres champagne som velkomstdrinks til feststedet. Sidst men ikke mindst serveres ofte champagne, samtidig med bryllupskagen. Bryllupskagen serveres ved receptionen, eller efter bryllupsmiddagen omkring midnat. Serveres champagnen til kage, er det vigtigt at vælge en sød champagne, da den ellers vil være for sur, og de to vil ødelægge hinandens gode smag, frem for at komplimentere hinanden.

?VIDEO: Lækre velkomstdrinks med Champagne

Vælg den rigtige Champagne

Vælg den rigtige champagne og se hvordan man åbner en flaske champagne på den festlige måde med sabel. Tim Vollerslev giver gode råd til valg af den rigtige champagne til dit bryllup.

?VIDEO: Vælg den rigtige Champagne til dit bryllup

Hvordan åbner I jeres champagne?

På bryllupskanalen hører vi meget gerne fra jer, hvis I skalsable jeres champagne. Send os en mail omkring valg og åbning af champagne på ja@ bryllupskanalen.tv Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

En kommentar til “Åbning af champagne”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: