Champagne til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Champagne til bryllup

Bryllup og Champagne går hånd i hånd. Bryllupskanalen møder Tim Vollerslev, hos Kjær og Sommefeldt i København, for at få ekspertens råd, omkring Champagne og mousserende vine til bryllup.

?SHOP: Bestil din champagne online – Vi har håndplukket de bedste champagner til bryllup

Hvornår skal champagne serveres

Champagne kan serveres ved en hver festlig lejlighed og er særlig egnet ved et romantisk bryllup. Ved et bryllup kan der serveres champagne efter vielsen, ved bryllupsreceptionen, som velkomstdrinks eller til bryllupskagen ved midnat. Bruden og brudgommen kan selvfølgelig også nyde et enkelt glas champagne, med deres respektive nærmeste, før afgang til kirken, hvis der er behov for at dulme bryllupsnerverne før det vigtige ja, og selvfølgelig på vej til bryllupsfotografering.

?ARTIKEL: Vælg den perfekte bryllupsfotograf

Hvordan åbnes champagne ved et bryllup

Har man en sabel og har man prøvet at åbne champagne på denne festlige måde, så er sabling af champagne et rigtig festligt indslag. Er man ikke til sabler, knive og glasskår, så er det klart at foretrække at åbne sin champagne på den helt rigtige måde. I Videoen hérunder kan du se hvordan man åbner sin champagne korrekt.

?VIDEO: Sådan åbnes en flaske champagne korrekt

Velkomstdrinks med Champagne

Skal det brylluppet være ekstra eksklusivt, så er der mulighed for at servere lækre velkomstdrinks til gæsterne. Glem alt om bowler med dåsefrugt og vælg velkomstdrinks med champagne. Årets helt store hit, er at servere kølige velkomstdrinks med masser af bobler. I videoen hér under kan du se hvordan du selv kan lave de lækre velkomstdrinks med champagne til dit bryllup.

?VIDEO: Velkomstdrinks med champagne.

Hvad kan man servere til champagne

Der er nærmest ikke noget der ikke kan serveres til champagne. Dog er det vigtigt at vælge den rigtige champagne, for champagnen må ikke være for sur, for sød eller for tør i forhold til hvad man servere sin champagne til. Er det f.eks til en bryllupskage, bør man servere en sød champagne.

?ARTIKEL: Guide til valg af champagne

Læs også vores artikel her

én kommentar

  1. Mette Mortensen siger:

    Jeg skal da helt klart have sådan en lyserød champagne til turen fra kirken (og veninderne er gjort opmærksom på at den også kan drikkes på en evt. polterarbend)
    Mvh Mette

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »