Champagne til bryllup

Champagne til bryllup

Bryllup og Champagne går hånd i hånd. Bryllupskanalen møder Tim Vollerslev, hos Kjær og Sommefeldt i København, for at få ekspertens råd, omkring Champagne og mousserende vine til bryllup.

?SHOP: Bestil din champagne online – Vi har håndplukket de bedste champagner til bryllup

Hvornår skal champagne serveres

Champagne kan serveres ved en hver festlig lejlighed og er særlig egnet ved et romantisk bryllup. Ved et bryllup kan der serveres champagne efter vielsen, ved bryllupsreceptionen, som velkomstdrinks eller til bryllupskagen ved midnat. Bruden og brudgommen kan selvfølgelig også nyde et enkelt glas champagne, med deres respektive nærmeste, før afgang til kirken, hvis der er behov for at dulme bryllupsnerverne før det vigtige ja, og selvfølgelig på vej til bryllupsfotografering.

?ARTIKEL: Vælg den perfekte bryllupsfotograf

Hvordan åbnes champagne ved et bryllup

Har man en sabel og har man prøvet at åbne champagne på denne festlige måde, så er sabling af champagne et rigtig festligt indslag. Er man ikke til sabler, knive og glasskår, så er det klart at foretrække at åbne sin champagne på den helt rigtige måde. I Videoen hérunder kan du se hvordan man åbner sin champagne korrekt.

?VIDEO: Sådan åbnes en flaske champagne korrekt

Velkomstdrinks med Champagne

Skal det brylluppet være ekstra eksklusivt, så er der mulighed for at servere lækre velkomstdrinks til gæsterne. Glem alt om bowler med dåsefrugt og vælg velkomstdrinks med champagne. Årets helt store hit, er at servere kølige velkomstdrinks med masser af bobler. I videoen hér under kan du se hvordan du selv kan lave de lækre velkomstdrinks med champagne til dit bryllup.

?VIDEO: Velkomstdrinks med champagne.

Hvad kan man servere til champagne

Der er nærmest ikke noget der ikke kan serveres til champagne. Dog er det vigtigt at vælge den rigtige champagne, for champagnen må ikke være for sur, for sød eller for tør i forhold til hvad man servere sin champagne til. Er det f.eks til en bryllupskage, bør man servere en sød champagne.

?ARTIKEL: Guide til valg af champagne

Læs også vores artikel her

En kommentar til “Champagne til bryllup”

  1. Jeg skal da helt klart have sådan en lyserød champagne til turen fra kirken (og veninderne er gjort opmærksom på at den også kan drikkes på en evt. polterarbend)
    Mvh Mette

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: