Åbning af champagne

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Sådan åbner du en flaske champagne

Til et rigtigt bryllup, skal der være champagne. I denne video, viser Tim Vollerslev hvordan en flaske champagne åbnes, hvis det skal foregå helt korrekt.

?SHOP: Køb din champagne hér

Hvornår serveres champagne til bryllup

Champagne kan serveres på flere forskellige tidspunkter på bryllupsdagen. Hvis brudeparret har behov for at dulme nerverne før vielsen, kan bruden og brudgommen nyde et enkelt glas, med deres respektive familier, allerede før brylluppet. Ellers vil den første champagne blive serveret for brudeparret umiddelbart efter vielsen. Det kunne f.eks. være på turen fra kirken eller rådhuset til reception eller feststed. Ved receptionen kan der serveres champagne til gæsterne. Der kan også serveres champagne som velkomstdrinks til feststedet. Sidst men ikke mindst serveres ofte champagne, samtidig med bryllupskagen. Bryllupskagen serveres ved receptionen, eller efter bryllupsmiddagen omkring midnat. Serveres champagnen til kage, er det vigtigt at vælge en sød champagne, da den ellers vil være for sur, og de to vil ødelægge hinandens gode smag, frem for at komplimentere hinanden.

?VIDEO: Lækre velkomstdrinks med Champagne

Vælg den rigtige Champagne

Vælg den rigtige champagne og se hvordan man åbner en flaske champagne på den festlige måde med sabel. Tim Vollerslev giver gode råd til valg af den rigtige champagne til dit bryllup.

?VIDEO: Vælg den rigtige Champagne til dit bryllup

Hvordan åbner I jeres champagne?

På bryllupskanalen hører vi meget gerne fra jer, hvis I skalsable jeres champagne. Send os en mail omkring valg og åbning af champagne på [email protected] bryllupskanalen.tv Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

én kommentar

 1. Casper Hansen siger:

  Hej med jer,

  Jeg faldt over jeres video og jeg fik selv en gave fra min kone som jeg bruger hver gang jeg åbne en champagneflaske og det er simpelthen en sabel.

  Min kone købe den her: http://www.drinkworld.dk/cold-drinks/champagnesabler.html

  Det er så genialt og det ser meget elegant ud.
  De har også et link til hvordan man gør på siden.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »