Bryllupskager inspiration inden køb

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupskager

Der er en del overvejelser du skal gøre, inden du bestiller din bryllupskage. Få inspiration til valg af de gode bryllupskager. I denne video om Bryllupskager, har Bryllupskanalen besøgt Konditor Rikke Gryberg, for at få de bedste tips og ideer til bryllupskager.

Tradition og inspiration til bryllupskager

Der er masser af traditioner omkring bryllupskager og kageskæring. De fleste bryllupskager skæres ved receptionen eller efter bryllupsmenuen om aftenen. Bryllupskager skæres for, af både bruden og brudgommen, hvor efter de giver hinanden et lille stykke. Efterfølgende får resten af bryllupsgæsterne serveret de lækre bryllupskager.

?ARTIKEL: Tradition og inspiration til bryllupskager

Bryllupskagefigurer og Kageknive

Til de smukke bryllupskager, skal der være en bryllupskagefigur og en kagekniv til at skære kagen for. I Shoppen kan du finde både traditionelle, sjove og romantiske bryllupskagefigurer, kageknive og kageknivesæt. Priser fra 139 kr.

?SHOP: Unik bryllupskagefigur her

Tendy bryllupskager med cupcakes

Det helt nye hit inden for bryllupskager er Cupcakes. Tenden kommer selvfølgelig fra USA, men de kan bages hjemme, eller bestilles hos de fleste konditorrier og bagerforretninger. En cupcake er i grove træk en slags muffin med toppings af lækre cremer og glassur. Fordelene ved cupcakes er mange, bl.a. er der nu mulighed for at tilpasse ingredienserne i bryllupskagerne, så alle gæster kan spise med. Vælg f.eks sukkerfri, en uden nødder, én der er glutenfri eller havd der måtte være af særlige ønsker for sine bryllupskager.

?ARTIKEL: Klar til cupcakes

Læs vores artikel med masser af inspiration til valg af bryllupskage

2 kommentarer

  1. Bridzilla24 siger:

    Hold da op, en lækker bryllupskage! Næste gang jeg ser det indslag, skal jeg lige huske at spise lidt sundt først…. 🙂

  2. Stina siger:

    mmm… ja mums mums

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »